• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.04.2024

09:56

"Katastrofa! Hladna je, statična...": Zorica Marković prokomentarisala izgled Snežane Đurišić, pevačici se ovo neće dopasti

Žarko Radovančev, Darko Cvetanović

Estrada

"Katastrofa! Hladna je, statična...": Zorica Marković prokomentarisala izgled Snežane Đurišić, pevačici se ovo neće dopasti

Podeli vest

Pevačica Zorica Marković ocenila je izgled koleginice Snežane Đurišić koja se u javnosti pojavila bez šminke.

Zorica Marković poznata je kao neko ko bez dlake na jeziku iznosi svoje mišljenje, a u emisiji "Paparaco lov" nije se ustručavala da kritikuje tuđi izgled.

Pevačica je bila jedna od ljudi koji su komentarisali izgled poznatih žena bez šminke, a kada je na red došla Snežana Đurišić, Zorica je nije štedela.

Foto: Printscreen

 

- Isto kao ja - katastrofa! - rekla je Zorica kroz osmeh, a zatim nastavila:

- Hladna, statična... Volela bih da se više smeje. Niko nije savršen. Uz sva poštovanja vokalnih sposobnosti... Ali dobro, to je ona, navikli smo da bude "drvena" - istakla je pevačica.

Foto: Printscreen

 

Na kraju, Snežani je dala ocenu 2.

Podsetimo, Zorica je nedavno komentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića, koji je potresao javnost.

Foto: informer

 

- Prvo nisam verovala. Iskreno, mislila sam da mediji to nešto lupaju, a onda sam pročitala njeno saopštenje i baš se šokirala, mogu ti reći. Za sve sam možda negde mogla da poverujem za njih baš ne. Draganu mnogo volim, ona je dobar čovek, odličan pevač, Tonija poznajem isto, kao par, spoj su mi bili baš skladni. Nikad ja nisam čula da kod njih ne štima. Ali, dobro, razvode se ljudi, ništa to sad nije ne znam šta. Imaju dvoje divne dece, prelepe, prepametne, imaju i materijalno, super su obezbeđni, tako da, teraju dalje i ćao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija