• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.04.2024

08:23

Bojana i Anđela žestoko zaratile: Pavlovićeva raskrinkala bivšu i otkrila njene tajne! Šparavalo pobesnela: "Uništila sam porodicu zbog tebe"

Printscreen/Elita7, ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Bojana i Anđela žestoko zaratile: Pavlovićeva raskrinkala bivšu i otkrila njene tajne! Šparavalo pobesnela: "Uništila sam porodicu zbog tebe"

Podeli vest

Bivši rijaliti par, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović, sinoć su žestoko zaratile u programu uživo.

Sinoć se u "Eliti" održala emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja bilo je postavljeno Anđeli Šparavalo i Bojani Pavlović.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Da li ti je sada jasno koliko zapravo ti imaš problem u svojoj vezi?! Gde su sada argumenti kada je tvoj odnos u pitanju Boki - glasilo je pitanje.

- Ako ova devojka misli da je "bolje biti igrač, a ne igračka", evo samo da se obratim, ta igračka se otrgla. Rekla sam da će se ovo desiti...Imamo odbranu, imamo tužioce, imamo branioce. Ja pričam šta će da se desi. Ja sam rekla da ću da pustim da ovi ljudi to rešavaju - rekla je Bojana.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Sve što je ona pričala da sam ja folirant, ona je to pričala jer to misli o sebi, pa je na mene prebacila, da bi se ona oprala kako sam ja loša, kako sam lagala i kako sam ja nemoralna, ovakva ili onakva. Rušila mi je samopouzdanje iz dana u dan, sputavala me je kada god bih htela da pričam, govorila je da sam ja glupa - rekla je Anđela.

- Ja sam rekla da ako Anđela smatra da je bolje biti igrač, a ne igračka. Ako ona smatra da sam ja igračka, da se igračka otrgla kontroli. Ova devojka je ozbiljan intelektualac, ozbiljan prevarant i folirant. Ova devojka je loša kopija Anite, a ja ću vam sve to dokazati - rekla je Pavlovićeva.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Nemoj da se smeješ, naravno kad si slaba na mene - rekla je Anđela.

- Ajde beži bre tamo, lažeš čim zineš - odbrusila joj je Bojana.

- Bolesnice jedna, sve sam ti dala, krv sam propišala zbog tebe. Nikad nisi stala uz mene, samo me vređaš.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ona je smišljeno napravila klipove napolju kako bi njena porodica imala materijala. Svi ćete vi da završite u zatvoru - rekla je Bojana.

- Moji da završe u zatvoru? Sram te bilo đubre jedno, porodicu sam svoju uništila zbog tebe -rekla je Anđela.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ova devojka nije imala empatiju prema svojim roditeljima, ima poremećene međuljudske odnose, ja sam stajala i lagala za tebe - rekla je Bojana.

- Ti ćeš da ideš na sud, to što si se ti prala od mene zaboravi - rekla je Anđela.

- A ti kad si rekla da si izgubila nevinost sa 18 godina a izgubila si sa 16? Polako, ja ću sve vreme da te razotkrivam - rekla je Bojana.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija