• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.04.2024

12:53

Novine pune potresnih čitulja za Bojanu: Najbliži se opraštaju od voditeljke, a reči njene sestre slamaju srce (FOTO)

Printscreen Instagram/_bojaaana__

Estrada

Novine pune potresnih čitulja za Bojanu: Najbliži se opraštaju od voditeljke, a reči njene sestre slamaju srce (FOTO)

Podeli vest

Današnje novine preplavljene su čituljama Bojani Janković u kojima se njeni najbliži od voditeljke opraštaju rečima koje teraju suze na oči.

Od trenutka kada je tragična vest da je Bojana Janković preminula u 47. godini šokirala javnost, od nje se potresnim porukama opraštaju porodica, prijatelji, ali i obožavaoci koji je dobro pamte kao voditeljku kultne Pinkove emisije "City".

Foto:  

Foto: printscreen

 

Bojana će biti sahranjena u petak na Novom groblju u 14.30, a u današnjim dnevnim novinama osvanule su čitulje njenih najbližih koje teraju suze na oči.

Sestra Ivana, braća Andrej i Uroš dali su posebne čitulje i emotivnim rečima se oprostili od voljene sestre.

"Ti i ja... oduvek i zauvek", tvoja Ika.

"Draga moja Boko, tvoj osmeh, tvoj veseli duh i tvoja ljubav će zauvek sijati", voli te tvoj brat Uroš.

Foto: Foto: Printscreen Instagram/_bojaaana__

 

"Voljena naša Boko, Večno ostaješ u našim srcima. Anđele, leti visoko, leti pravo u raj, a mi ćemo čuvati uspomenu na tebe", ovom porukom od Bojane se oprostila cela porodica.

Od pokojne Bojane, opraštaju se i na društvenim mrežama. Tugu su iskazali mnogi, a među njima bila je i voditeljka Dušica Jakovljević, koja se potresnim rečima oprostila od drugarice.

Podsećamo, Bojana Janković preminula je u 47. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u stanu. Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija