• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

23.04.2024

13:57

Određeni mesto i vreme sahrane poznate voditeljke! Objavljena i umrlica za Bojanu

printscreen

Estrada

Određeni mesto i vreme sahrane poznate voditeljke! Objavljena i umrlica za Bojanu

Podeli vest

Poznato televizijsko lice biće sahranjena u Beogradu, porodica se oprostila od nje

Nekadašnja voditeljka Pink televizije, Bojana Janković biće sahranjena u petak, 26. aprila u 14.30 časova, dok će opelo početi u 14 časova. Ona će počivati na Novom groblju u Beogradu, a njeni najbliži sve detalje predočili su na umrlici.

Foto: printscreen

 

 

Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u stanu u Beogradu. Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 časova konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Foto: Foto: Printscreen Instagram/_bojaaana__

 

 

Mnogima će ostati u sećanju kao voditeljka kultne muzičke emisije "City", koju su mnogi u Srbiji i regionu obožavali.

Bojana ima sestru bliznakinju, Ivanu, koja je takođe vodila program na Pink televiziji, a bila je deo i jednog rijaliti programa.

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim ima dve ćerke.

Oni su se razveli nakon 15 godina braka, a tačan razlog njihovog razilaženja nikada nije postao poznat javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija