• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. S.

19.04.2024

07:01

"Želim dečka odžačara jer oni donose sreću!" Ljupka Stević priznala šta joj je najbitnije kod muškaraca

ATA Images

Estrada

"Želim dečka odžačara jer oni donose sreću!" Ljupka Stević priznala šta joj je najbitnije kod muškaraca

Podeli vest

Ljupka je istakla da je ne zanima kojim poslom se bavi njen dečko, već da joj je jedino bitno da se njih dvoje slažu na mentalnom nivou.

Želim dečka odžačara jer oni donose sreću, kaže Ljupka Stević (39)! Atraktivna pevačica nakon turbulentnog raskida u kojem je bivšem partneru zbog neverstva razlupala automobil, u javnosti nije govorila o privatnom životu.

Na pitanja da li je ponovo zaljubljena ili je i dalje sama, vešto je izbegavala odgovor, a sada je u razgovoru za Informer indirektno potvrdila da je singl:

Foto: ATA Images

 

- Bila bih s odžačarom, oni donose sreću! Nikada ne gledam ljude kroz profesiju, neka prodaje i jabuke, samo da nije kriminalac. Najbitnije mi je da pariramo jedno drugom na mentalnom nivou.

Kompleksi

Iako je duže od decenije deo estradnog neba, Stevićeva o estradi nema lepo mišljenje. Kako kaže, njene kolege pevači i pevačice puni su kompleksa i raznoraznih frustracija, pa ih ona izbegava u širokom luku.

Foto: ATA Images

 

- Ne verujem u prijateljstva na estradi i ne smatram sebe delom te bagre. Živim normalnim životom i okružena sam ljudima koji nisu njen deo. Srećna sam što nisam isfrustrirana kao većina ljudi iz javnog života. Svi su nešto utripovani, misle da su bitni... Posao koji ja radim isti je kao svaki drugi - ističe Ljupka i dodaje da ne pravi razliku između sebe i kasirke u prodavnici.

- Sebe nikada nisam stavljala na višu poziciju, za razliku od drugih javnih ličnosti s domaće javne scene. To je njihov kompleks i životni problem s kojim će se nositi do kraja života, zato i kažem da ne pripadam estradi! - izričita je pevačica.

Foto: Zoran Sinko

 
Anegdota

Ljupka Stević kao i većina pevača često nastupa na privatnim proslavama, na kojima dobija bogate napojnice. Ipak, jednom joj se desilo i da joj otmu bakšiš iz ruke. O tome danas priča s osmehom, iako joj tada, verujemo, nije bilo smešno.

- To je postala anegdota. U pitanju je bila romska svadba u Italiji, dečica su prolazila i kada su videli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negde oko 150.000 evra - prisetila se Ljupka bogate tezge od pre nekoliko godina.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

Kratak predah na Baliju i punjenje baterija

Pevačica Ljupka Stević nedavno je bila na Baliju, gde je provela nekoliko nezaboravnih dana, a njeni pratioci na društvenim mrežama uživali su u slikama nestvarnih predela, ali i u njenih oblina. Fotografijama u bikiniju napravila je pometnju na društvenim mrežama, a pratioci su joj poručili da je živa vatra. Iako Ljupka deluje mladoliko, mnoge je šokirala informacija da ona u julu ove godine puni 39 godina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15