• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.04.2024

17:14

"Ima dozu pokvarenosti": Aneli skinula Janjuševu masku, ovo joj je sve govorio dok je mislio da ih kamere ne snimaju (VIDEO)

ATA Images

Rijaliti

"Ima dozu pokvarenosti": Aneli skinula Janjuševu masku, ovo joj je sve govorio dok je mislio da ih kamere ne snimaju (VIDEO)

Podeli vest

Aneli je teška srca priznala da veza između Janjuša i nje nema budućnost, iako je skoro mislila potpuno suprotno.

Rijaliti učenica Aneli Ahmić danima unazad vodi borbu sa, već sada bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem

Ona je danas došla kod Drveta mudrosti kako bi sa njim razgovarala o Janjušu. Ahmićeva je tom prilikom ogolila dušu i priznala šta joj je bivši košarkaš sve govorio kako bi je osvojio. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Izgleda da ja njemu nisam odgovarala, verovatno je uvek o meni imao loše mišljenje. Verovatno misli da sam žena lakog morala, verovatno je sve lagao. On je meni stalno pričao da on ima tri života, Krunu, Noru i mene. Dosta mi je lepih stvari izgovarao, sve mi izgleda kao da je prodavao priču da bih se ja zaljubila. Znao je da mi je najbitnije da moj budući dečko, suprug, prihvati moju ćerkicu. Dosta stvari se tu izdešavalo, ne može da meni neke reči izgovori, a da se to okrene u jedan dan. Ja sam osoba baš koja ima emocije, osoba koja se uvek u odnosima žrtvovala i dokazivala svoju ljubav. Ako sam je ikome pokazala i to najviše možda to je on. To je prejaka emocija, sve što sam ja njemu pokazivala, govorila, ja to ne mogu odglumiti - govorila je Aneli. 

Aneli je zatim rekla da će se truditi na sve načine da odbije Janjuša, ako joj nekada priđe, jer je shvatila da njihova ljubav nema budućnost. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Uhvatim ja njega da me gleda, ali sa onakvim besom da priča sa mnom onako. Naterao me sa onakvim ponašanjem da sve kažem, on je potencirao prvu priču, ja sam mogla ili ćutati ili braniti se. Možda se boji tog spoljnog sveta, da li se boji nekih osuda, pošto čujem da se o meni svašta priča i govori. Ja njemu ništa nisam radila da bi me on tako eliminisao iz života. On je meni uvek pod pokrivačem govorio da zna koliko ga volim. Kada smo za stolom kao da hoće da me ocrni pred drugim ljudima. Totalno mi je pao u očima, toliko sam se razočarala. Mnogo sam ga volela, ja sam jezičeva, a njemu sam uvek išla uz dlaku, da me ne bi ostavio. Meni nikad nisu partneri ograničavali šta ću da radim. Mislim da ima tu dozu pokvarenosti, da te na najgori način ponizi. Kad pomislim jednostavno nemam nikakvu budućnost sa njim. Htela sam i da se preselim zbog njega ovde, nije bio sjajan, nije bio čovek od poverenja. Mislim da naša ljubav ne može pobediti. Iako pokuša da mi priđe, pokušaću da skupim snagu i da kažem ne. Zadnji put je stvarno presudio izmišljenim razlogom za raskid. Mislim da naša ljubav nema više šansi, kao i da nema budućnost - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija