• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

14.04.2024

08:30

Jovana Jeremić se skinula u gaćice usred emisije! Voditeljka legla na krevet, gledaoci u neverici

Masha Bandjur

Estrada

Jovana Jeremić se skinula u gaćice usred emisije! Voditeljka legla na krevet, gledaoci u neverici

Podeli vest

Poznato televizijsko lice ostavila je bez teksta sve koji prate njen jutarnji program

Jovana Jeremić poznata je po iznenađenjima u emisiji koju vodi, a jednom prilikom je sve ostavila bez teksta kada se skinula u studiju i ostala samo u donjem vešu. Ona je, naime, planirala da demonstrira gledaocima masažu, te je pozvala maserke koje su je negovale nasred Pinkovog studija.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Tokom ovog tretmana, jedan prizor, skrenuo je pažnju sa masaže i bacio akcenat na Jovanino telo.

Jovana Jeremić nije obraćala pažnju na minijaturni peškirić, koji se u jednom momentu pomerio, pa otkrio više nego što je bilo potrebno, te je cela nacija imala priliku da vidi i Jovanin donji veš, koji je bio crne boje.

- Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo - rekla je Jovana tada.

- Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma - rekla je gošća.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Kako je Jovana tada navela, ovaj studio je njena kuća i ona ima pravo i da šeta u bade mantilu, da legne na stolu za masažu i da odmara na istom u toku emisije.

- Zvao me je na fiksni telefon u restoranu i rekao da će doći do pet popodne. Pojavio se tad. Rekao mi je da: "Ne zna kako do tad nije došao na ideju da dođem i radim kod njih". Od tad se nismo rastajali! - objasnila je.

- On je bio jedini muškarac u mom životu koji mi je unapred dao lovu, iako nije znao da li ću imati rejting. Više je verovao u mene, nego ja sama. U tom momentu sam se razvodila od muža. Nemoj da mi dolaze neke žene da ih ja žalim. Ko je mene žalio? Žene moraju da se bore za sebe i svoju sreću - poručila je Jeremićeva za "Informer".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija