• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S./Z.A.

12.04.2024

15:41

Jovana Jeremić šokirala: "Vračali su mi dok sam bila trudna!" Voditeljka prvi put ispričala šta joj je sve rađeno da ne bi uspela u poslu

Informer/shutterstock

Estrada

Jovana Jeremić šokirala: "Vračali su mi dok sam bila trudna!" Voditeljka prvi put ispričala šta joj je sve rađeno da ne bi uspela u poslu

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić bila je specijalna gošća drugog Kolegijuma Informer televizije, a tom prilikom je otvoreno govorila na mnoge teme.

Nakon što je na drugom Kolegijumu Informer televizije otkrila da je ona bila ta koja je svog sadašnjeg izabranika, Dragana, prva pozvala na dejt, kao i šta je to što očekuje od njega, popularna voditeljka, Jovana Jeremić, koja je specijalna gošća, odgovorila je i na čuveno pitanje "Ceca ili Jeca?"

Ipak, Jovana se, u svom stilu, dotakla i mnogih drugih tema, a progovorila je i na temu crne magije:

- Bila sam kod vidovnjaka, oni su moji prijatelji. Nikada nisam tražila da mi vračaju za druge, jer je to bogohuljenje. Znam da su mnoge kolege išle kod vračara - otvoreno je ispričala Jovana, a zatim je pomenula i jednu od situacija:

- Žena koja je dosta starija od mene, ali je ljubomorna jer sam postala Jovana Jeremić bez pomoći muškarca i koja mi je zavidela zato što me muškarci vole, išla je po gradu i pričala kako ja idem kod vračare, da sam veštica i da se bavim vradžbinama kako bih zamađijala muškarce.

Foto: Masha Bandjur

 

Voditeljka je svojevremeno otkrila i da joj rade o glavi i to na radnom mestu:

- Vračali su mi. Na nekadašnjoj televiziji su mi radili crnu magiju. Tamo sam najviše vradžbina pokupila. Pokušali su to preko šminkerke. Imam dokaze za to što mi je rađeno. Bila sam trudna, našla hodžin zapis, koji su mi bacili da li da izgubim plod, ili šta... To što sam preživela, prežive žene u logoru. Rađeno je sve da ne budem ovde gde sam danas. Znam ko je to uradio i trebalo bi da mole Boga da o tome nikada ne progovorim - izrevoltirano je ispričala Jovana i šokirala prisutne.

Ipak, to nije bio kraj njenim mukama:

Foto: Tanja Andric

 

- Drugu vradžbinu sam pronašla ujutru kada sam uzela da obučem haljinu za jutranji program, Pronašla sam 120 vezanih končiča. A treću vradžbinu je otkrila moja koleginica sa "Pinka".Pitala me je: "Šta ti je to na kaputu?" Ja sam se okrenula i videla sam da je neko zašio etiketu na kaput, a to je bio isti onaj kaput sa prethodne televizije. Pitala sam one koji se razumeju u vradžbine i rekli su mi da je to rađeno da se razbolim i oboliš od neke bolesti.

Jovana je dodala i da veruje da postoji crna magija i da smatra da to ne treba da negiramo, a da nebeskom poštom treba da vratimo onima koji su pokušali da nam naude.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija