• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.03.2024

23:46

"Postalo je normalno da se snajke i svekrve ne slažu": Otkriveno u kakvom su odnosu Jelena i Slobina majka, kamera sve zabeležila (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Postalo je normalno da se snajke i svekrve ne slažu": Otkriveno u kakvom su odnosu Jelena i Slobina majka, kamera sve zabeležila (FOTO)

Podeli vest

Jelena je bez ustručavanja otkrila istinu o odnosu sa svojom svekrvom, Draginjom.

Sloba Radanović je početkom godine raspisao konkurs za pevačicu koja će sa njim otpevati duetsku pesmu, a koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Taj potez zapravo je bio uvertira za TV šou "Pevaj sa mnom"

Pored toga što će u pomenutom šouu biti prikazano kako Sloba bira pevačicu sa kojom će snimiti duet, Radanović je odlučio da prikaže i svoj privatni život. 

Foto: TV Pink printscreen

 

Na samom početku emisije, Sloba je prikazao put u svoj rodni Zrenjanin, zajedno sa suprugom Jelenom Radanović, njihovim zajedničkim detetom Damjanom i njenim sinovima iz prvog braka.

Tom prilikom je pevač pokazao i rodnu kuću u kojoj ih je sačekala njegova majka Draginja. 

Foto: TV Pink printscreen

 

Jelena i Draginja se odlično slažu od prvog dana, a to su sada još jednom dokazale. 

- To je opšte poznato da se mi od prvog dana da se lepo slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nas dve, nego Sloba i njegova mama - rekla je Jelena, a onda se Sloba nadovezao:

Foto: TV Pink printscreen

 

- Stvarno savršen odnos, imam utisak da je i ona živnula kada se on rodio. Ona se ne libi da to i pokaže, ranije smo morali da je ubeđujemo da dolazi kod nas, a sada je dosta manje ubeđujemo da dođe kod nas, uvek jedva čeka da ga vidi - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija