• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

11.11.2023

14:27

"Šanse su 50-50 posto": Nikoliji doktor saopštio strašne vesti, težak period za pevačicu

ATAIMAGES

Estrada

"Šanse su 50-50 posto": Nikoliji doktor saopštio strašne vesti, težak period za pevačicu

Podeli vest

Nikoliji Jovanović tokom trudnoće doktor izneo teške vesti.

Nikolija Jovanović, ćerka jugoslovenske folk zvezde Vesne Zmijanac, gostovala je u emisiji "Balkanskom ulicom" u kojoj je pričala o svom životu, pa se dotakla teških životnih situacija.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je najpre progovorila o razvodu njenih roditelja:

- Mene je raznelo - bila je iskrena Nikolija, a potom istakla koliko je njoj drago i važno što danas ima svoju porodicu koju čine njen partner Relja Popović, kao i njihove ćerke.

Foto: Informer

 

Na samom početku njene veze sa Reljom, Nikolija jee izgubila bebu u trecem mesecu trudnoće, pa je dodala da je to bio izuzetno težak period za nju:

- Doktor je rekao: "Deco 50-50 pošto da će da opstane i pitanje da li će sutra i dalje biti tu" - rekla je pevačica.

Podsetimo, njihova veza datira još od 2014. godine, kada je Nikolija uradila duetsku pesmu "Alkohola litar" sa grupom "Elitni odredi" čiji je Relja bio član. Ćerka Vesne Zmijanac je ispričala i čime je to njen sadašnji suprug osvojio:

- On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto, magija - Priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja. Par ima dve ćerke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija