• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

25.10.2023

11:28

Keba progovorio o Severini, prvi put rekao i nešto lepo

ATAIMAGES

Estrada

Keba progovorio o Severini, prvi put rekao i nešto lepo

Podeli vest

Dragan Kojić Keba dugo je izbegavao da govori o svojoj bivšoj snaji Severini Vučković, ali je sada odlučio da prizna u kakvim su odnosima.

I dok su mnogi mislili da su Severina i Keba ostali u lošim odnosima, pevač je priznao kako stoje stvari. Pevač je gostujući kod Ognjena Amidžića od voditelja dobio pitanje na koje je odgovorio.

Foto: YouTube prntscreen/AmigShow

 

 

- Da li se čuješ sa Severinom? - pitao je Ognjen, a Keba je konačno sve priznao:

- Nismo u kontaktu, prošlost ostaje prošlost. Da li se piše ili priča ovo, budite sigurni da je više lepih uspomena nego onih koji nisu - odgovorio je pevač.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Podsetimo, Igor Kojić bio je u braku sa Severinom bio šest godina, a ni razlika od 15 godina nije im smetala. Dok je ljubav trajala važili su za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih.

Sam početak njihove veze bio je pravi šok za javnost, ali ubrzo su ih mnogi zavoleli jer su od početka izgledali kao da su se suđeni partneri konačno našli, pa tako i ljubav krunisali brakom u novembru 2015. godine. Razveli su se 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija