• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ T. M.

09.07.2023

23:46

Uroš Ćertić slavi sa suprugom! Kaskader konačno otkrio: Presrećni smo

Privatna arhiva

Estrada

Uroš Ćertić slavi sa suprugom! Kaskader konačno otkrio: Presrećni smo

Podeli vest

Bivši zadrugar, kaskader Uroš Ćertić, venčao se tajno u Beogradu pre dve nedelje sa 13 godina mlađom Dajanom, a danas na društvenim mrežama priznao je da proslavlja ljubav.

Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu Dajanu iz Novog Sada. Uroš Ćertić je danas proslavio dve nedelje braka i dva meseca veze sa fitnes instruktorkom.

Proslavljeni kaskader je sa suprugom otišao u jedan restoran u Skadarliji gde su proslavili svoju sreću. Mi smo pozvali danas kaskadera koji je iskoristio lepo vreme za odlazak na Adu Ciganliju sa suprugom da pokažu svoje zategnuto telo.

Foto: Privatna arhiva

 

- Sunčamo se, uživamo. Tačno je da proslavljamo dve nedelje braka i presrećni smo. Ne želim previše da reklamiram našu bajku, ono što je bitno, zadovoljni smo - rekao je kaskader.

Foto: Privatna arhiva

 

Ćertić se nakon Ade uputio u skadarliju gde je uživao do kasno u noć sa sa 13 godina mlađom fitnes instruktorkom Dajanom.

Foto: Privatna arhiva

Slavlje nastavili u Skadarliji

Kaskader nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja u Beogradu posetio jedan luksuzni restoran u samom centru grada gde su i proslavili.

- Uradili smo to u krugu porodice, nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo, uživamo u našoj sreći - ističe on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija