• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D. I.

03.03.2022

16:15

UMALO TUČA U GRANDOVOM STUDIJU PRED SNIMANJE! Đorđe David i Mili se žestoko pokačili: Polomiću ti kosti i unakaziti ćelavu glavu!

printscreen

Estrada

UMALO TUČA U GRANDOVOM STUDIJU PRED SNIMANJE! Đorđe David i Mili se žestoko pokačili: Polomiću ti kosti i unakaziti ćelavu glavu!

Podeli vest

Članovi žirija se žestoko posvađali, umalo izbila tuča

Đorđe David i Aleksandar Milić Mili imali su sukob koji je umalo eskalirao, a sve se dešavlo pred početak snimanja nove emisije "Zvezde Granda".

Foto: Marko Đoković

Isprovociran... Đorđe David

- Mili je stigao prvi na snimanje, a u toku je bila proba kandidata. Pevala je neka devojka koju Đorđe sprema za takmičenje. Mili je čuo kako zvuči i kada su se pre početka emisije okupili svi u bekstejdžu, on je pred svima rekao kolegi kako je čuo tu devojku i da mu se nije dopalo, te da mu ne pada na pamet da joj da glas ako tako bude pevala. Đorđe mu je rekao da ne sudi pre vremena, međutim, Mili je nastavio, pa mu je dobacio kako ima utisak da ove sezone uopšte ne radi sa kandidatima i da mu je ekipa lošija u odnosu na prošlu godinu- priča izvor.

Foto: Printscreen You Tube

Provokator... Mili

- I Ceca i Viki su rekle Đorđu da se ne obazire, ali on nije mogao da prećuti, bukvalno je ustao od stola i krenuo ka Miliju. Uneo mu se u facu i rekao mu kako ce mu polomiti sve kosti i unakaziti ćetavu glavu! Popović je brzo skočio i stao izmedu njih. Rekao im je da se odmah smire i da takve scene više ne želi. Baš im je podviknuo. Kada je emisija počela, Đorde je sve vreme peckao Milija, ali se on samo smeškao, jer je ispunio svoj cilj da ga izbaci iz takta - završava izvor.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoko

pre 2 godine

Agresivno ponasanje Djordja je vec duze vreme. Njegovi ispadi u emisijama (deranje vikanje zvizdanje) agrsivno obracanje kolegama je ne umesno i takve stvari ne nalaze simpatije gledalaca. Sad i pretnje batinama Miliju povlaci pitanje koncenkvenci gde bi Sasa Popovic morao da reauguje i izmeni Djordja za Karleusu.. Mislim da bi gledanost tek tada bila

Camil

pre 2 godine

Napolje Djordje silewdzija. Vracaj Karleusu umesto ovog siledzije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija