• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer/D. I.

21.02.2022

19:22

SAŠA POPOVIĆ OVDE GRADI LUKSUZNI KOMPLEKS! Uložio MILION evra na zgrade sa bazenima i teretanama!

Pixabay/insajder

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OVDE GRADI LUKSUZNI KOMPLEKS! Uložio MILION evra na zgrade sa bazenima i teretanama!

Podeli vest

Nekadašnji vlasnik "Grand" produkcije, nakon prodaje muzičke kuće, novac uložio u nekretnine

Saša Popović je svoj novac od prodaje "Granda" uložio, između ostalog, u gradnju luksuznih zgrada na samom ulazu u Bežanijsku kosu.

Foto: printscreen tvin

Popović gradi luksuzni kompleks u Beogradu

Spekuliše se da su mnoge javne ličnosti već kupile stan u kompleksu koji gradi Popović, a koji će imati bogat sadržaj.

Popović je, navodno, uložio veliki kapital u izgradnju nekretnina koje će mu doneti veliku zaradu. On je, kako mediji pišu, počeo gradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi u koji je uložio više miliona evra.

Foto: Žarko Radovančev

Inkasirali brdo para nakon prodaje "Granda"

Kompleks se nalazi na samom ulazu na Bežanijsku kosu, nedaleko od njegove vile. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada a svaka će imati bazen i teretanu koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

Kompleks se uveliko gradi, a jedna zgrada je već rasprodata uprkos tome što su cene paprene. Mnogi menadžeri, estradne ličnosti pa i sportisti su već kupili stan, a upravo oni bi trebali da privuku ostale kupce.

Podsetimo, on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao s kumom Brenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija