• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2024

13:21

NATO general Ponoš priznao zašto se bojkotuju izbori - znaju da će Vučić da ih oduva, kao i uvek!

Zoran Sinko

Politika

NATO general Ponoš priznao zašto se bojkotuju izbori - znaju da će Vučić da ih oduva, kao i uvek!

Podeli vest

Čuveni NATO general Zdravko Ponoš je otkrio pravu istinu o tome zašto opozicija bojkotuje izbore - traži nerealne uslove i kada ih dobije onda traži dodatna odlaganja izbora u nadi da izazove još veće tenzije u društvu.

Voditeljka N1: A da li time što bojkotujete izbore u Beogradu, pomažete Vučiću da dobije više, jer da vi izlazite bila bi veća izlaznost?

Zdravko Ponoš: I, šta s' tim? Legitimitet bi bio još veći, a izbori ne mogu da se dobiju, čemu bi to služilo?

Nakon ovoga svima je jasno da je pravi razlog zašto on ne želi na izbore to što zna da će izgubiti izbore i da nemaju nikakve šanse da pobede jer ih narod ne voli i vidi da im nije stalo do interesa Srbije i njenih građana.

Ponoš je jedini general i načelnik Generalštaba zemlje koja je ratovala a koji u životu nije omirisao barut sem na poligonima i oficir koji nije branio rodnu kuću već je ostavio druge da to rade umesto njega, to mu je valjda i bila glavna preporuka da po NATO ključu i zahtevu bude postavljen za načelnika Generalštaba, po njihovoj dobroj pretpostavci čovek koji ne brani rođenu kuću neće da brani ni sopstvenu zemlju. 

Za vreme sopstvenog "načelnikovanja" bio je poznat među oficirima kao "topioničar", pošto je glavni angažman kompletnog ministarstva odbrane a i njega bio da se što više srpskih tenkova i ostalog oružja i oruđa proglasi zastarelim i pošalje u Smederevo u železaru koju su držali Amerikanci sve do trenutka dok nisu istopili i poslednji komad tehnike i napravili enormni profit a onda vratili železaru Srbiji. Koliko je ta vojna oprema bila "zastarela" najbolje nam je pokazao sukob u Ukrajini gde se ista, modernizovana, obilato koristi.

General Zdravko je ušao u politiku na velika vrata kada je bio kandidat za predsednika ispred koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" 2022., jer je raznim domaćim izdajnicima izgledalo kao odlična ideja da probaju da prodaju "generala" patriotskoj Srbiji. Tu je neslavno prošao i to je unelo razdor u tu koaliciju a on je napravio sopstvenu stranku.

Ta stranka je bila deo koalicije koja je imala licemerni naziv "Srbija protiv nasilja". Licemerni jer su oni izazvali svako moguće nasilje na političkoj sceni Srbije. I ta koalicija doživljava trenutno neslavni kraj a sve zbog lokalnih izbora u Beogradu. Neki članovi koalicije su za izlazak na izbore a neki su protiv toga. Oni koji su protiv izlaska na izbore se pozivaju na razne stvari koje im smetaju i traže izgovore. Zdravko je među onima koji su odlučno protiv. No, kako kaže narod "neće jezik nego pravo", Zdravko je priznao u jednoj emisiji zašto zapravo on neće na izbore i zašto većina drugih takođe ne želi na izbore, piše SD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija