• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ I. M.

16.05.2024

18:09

Novootvoreni bazen u Gornjem Milanovcu već zaradio milion dinara! Kuma došla da preuzme dar!

I. M.

Vesti

Novootvoreni bazen u Gornjem Milanovcu već zaradio milion dinara! Kuma došla da preuzme dar!

Podeli vest

Ana Jaćimović, pobednica nagradnog konkursa "Pitam za kuma" putem koga je odabrano ime za novootvoreni bazen u Gornjem Milanovcu danas je preuzela nagradu.

Kako je i obećano, Anin predlog da se bazen zove "23. april" dobio je najviše glasova, pa joj je, kao kumi, kako je i obećano uručena godišnja ulaznica za sve sadržaje Sporstko rekreativnog centra i zahvalnicu opštine.

- Pristiglo je više od 130 predloga za naziv bazena, moj favorit je takođe bio naziv "23.april" jer ima posebnu simboliku  - to je Dan opštine Gornji Milanovac, koji je odabran u čast naših predaka koji su na Cveti 1815. godine u Takovu podigli Drugi srpski ustanak. Čestitam svim učesnicima konkursa i, naravno, kumi - rekao je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Bazen je svečano otvoren 27. aprila, a već sutradan je bio prvi radni dan.

Foto: D. Ć.

Bazen u Gornjem Milanovcu zove se "23. april"

 

- Radili smo sve ove dane, sem tokom Vaskršnjih praznika. Što se tiče same zarade, možemo se pohvaliti da je bazen do juče prihodovao milion dinara. Kada je reč o letnjoj sezoni, sigurno će sve biti spremno na vreme. Ove godine ćemo imati letnju sezonu na dva otvorena bazena uporedo, a to je gradski bazen "23. april"  i bazeni na Rudniku. Očekivano vreme otvaranja letnje sezone je posle 15. juna -  rekao je Predrag Marković, direktor SRC "Gornji Milanovac".

Sezonska karta, odnosno godišnja koja važi za korišćenje zatvorenog bazena u gradu i košta 30.000 dinara, važiće i za korišćenje otvorenih bazena u gradu i bazena na Rudniku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Džo Bajden tera Trampa u zatvor! Najprljavija predizborna kampanja u istoriji Sjedinjenih Država
Ovo ima samo u Americi

Džo Bajden tera Trampa u zatvor! Najprljavija predizborna kampanja u istoriji Sjedinjenih Država

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat za još jedan mandat u Beloj kući Donald Tramp (77) proglašen je krivim pred okružnim sudom na Menhentnu u Njujorku za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio da je platio 130.000 dolara porno-zvezdi Stormi Danijels (45) da ćuti o njihovoj seks-aferi. Cilj svega toga navodno je bio da Tramp ne naškodi svojoj kampanji pred izbore 2016. i nakon njih.

31.05.2024

20:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set