• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2024

21:00

Politika Aljbina Kurtija narušava bezbednost na Balkanu! Nacrt o ZSO koji pokušava da proturi lažni premijer je apsurd! (VIDEO)

Informer

Live TV

Politika Aljbina Kurtija narušava bezbednost na Balkanu! Nacrt o ZSO koji pokušava da proturi lažni premijer je apsurd! (VIDEO)

Podeli vest

Aljbin Kurti ponovo se služi manipulacijama i marifetlucima kako bi postigao svoje ciljeve i uveo lažnu državu u Savet Evrope. U Intervjuu dana na sve aktuelne teme govorila je narodna poslanica Sandra Božić.

Narodna poslanica Sandra Božić rekla je da se osnovni principi koji odavno postoje već decenijama ne poštuju.

Foto: Informer printscreen

Sandra Božić

-Aljbin Kurti se služi marifetlucima da bi ušao u Savet Evrope. Sve što dođe iz usta tog čoveka ne može biti dobro za Srbiju. Politika Aljbina Kurtija je ekstremistička politika koja narušava bezbednost na Balkanu. Ta vrsta politike koja se vodi u ovom delu Evrope predstavlja opasnost za sve. Videćemo šta će se tu dešavati. Srbija je jasna šta su naše crvene linije. Država Srbija vrlo pametno vuče poteze kada je reč o spoljnoj politici- rekla je Sandra Božić.

Ona je komentarisala i apsurdno ponašanje Kurtija, ali i sve pokušaje predsednika Vučića u Njujorku da urazumi svet vezano za donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

-Kakav nacrt on pravi? To je nonsens sam po sebi. Život Srba je težak na KiM. Mislim da je čak i moćnim centrima ta isprazna teroristička politika došla na naplatu. Videćemo kako će se u buduće odvijati situacija. Sve što se dešava je pritisak na naše državne interese. Predsednik Vučić ponovo putuje za Njujork kako bi ponovo pokušao da urazumi. Od sednice Srbija ne može mnogo da očekuje, ali smo svetu pokazali da prava istina zaista stoji i da ćemo se truditi na sve moguće načine da je svet čuje. Ovo je licemerna zamena teza gde se pokušava da se Srbiji slomi kičma- rekla je Sandra Božić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija