• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2024

08:45

Rediteljka poručila tajkunu: Đilase, nisi ti Cane Partibrejkers pa da onako skidaš mikrofon u "Utisku nedelje"!

printscreen

Politika

Rediteljka poručila tajkunu: Đilase, nisi ti Cane Partibrejkers pa da onako skidaš mikrofon u "Utisku nedelje"!

Podeli vest

Rediteljka Tatjana Mandić Rigonat poručila je lideru opozicije Draganu Đilasu da on "nije Cane Partibrejkers", govoreći o skidanju bubice u emijisama "Utisak nedelje", te da ako misli da se ozbiljno bavi politikom mora imati više živaca da čuje drugo mišljenje, a manje sujete i taštine.

- Situacija sa podelom opozicije na bojkotaše i one koji izlaze na izbore me podseća na primer iz psihologije kad u braku otac priča jedno a majka sasvim drugo - to dete ne može biti normalno, to je izluđivanje deteta! Te dvostruke poruke su užasno opasne! Taj rascep upravo vlast želi i ako su oni umešali prste, onda su to stvarno sjajno odigrali jer smo opet dobili vašar taštine! Onaj trenutak kad Đilas skida bubicu u "Utisku nedelje", za mene je bio šokantan! Izvinite g. Đilas, niste Vi Cane Partibrejkers, jedno je biti pesnik, roker...a drugo političar! Mora se imati više živaca da čujete drugo mišljenje, pa kako će on razgovarati sa predstavnicima nekog sindikata? Treba im manje sujete i taštine!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19