• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

20.05.2024

05:26

J*beš prednost od 20 razlike! Prve reči Majkla Melouna posle eliminacije!

profimedia

NBA

J*beš prednost od 20 razlike! Prve reči Majkla Melouna posle eliminacije!

Podeli vest

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun posle eliminacije iz plej-ofa izjavio je da ga poraz od Minesote boli, ali da je bolji tim pobedio.

Minesota je u finalnom sedmom meču slavila protiv Denveer Nagetsa rezultatom 98:90 i tako su se plasirali u finale zapadne konferencije.

Na pres konferenciji posle meča, glavni strateg tima iz Kolorada nije krio koliko ga boli što nije uspeo da dođe do trijumfa, ipak zahvalio se svojim igračima na trudu

- Ne pravim izgovore. Bolji tim je pobedio. Nagetsi su mi dali sve što sam ikada mogao da tražim... Koliko god ovo boli, večeras ću izaći iz ove zgrade uzdignute glave - rekao je iskusni stručnjak.

 

 

Ipak, pitanje o tome koliko je teško prihvati poraz posle vođstva od 20 razlike ga je baš iznerviralo, tako čuveni strateg nije mogao da suzdrži.

- Sledeće pitanje, čoveče. Sezona je gotova. To je ono što je teško. J*beš prednost od 20 poena. Sezona je gotova, ne razumeš to. Sezona je gotova. Teško je. Glupa pitanja - odgovorio je Meloun.

Bila je ovo neverovatna serija, prvo su "vukovi" imali vođstvo od 2:0, zatim je Denver imao tri pobede u nizu, ipak na kraju je Minesota ta koja ide u finale.

Minesota Timbervulfs će u finalu zapadne konferencije odmeriti snage Dalasom koji je sa 4:2 bio bolji od Oklahome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija