• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.05.2024

21:06

"Smejala se Miljani, a sada kuka!" Marija Kulić žestoko udarila na trudnu Milicu: "Kolo sreće se okreće!"

Aleksandar Jovanović Cile/Maša Banđur

Rijaliti

"Smejala se Miljani, a sada kuka!" Marija Kulić žestoko udarila na trudnu Milicu: "Kolo sreće se okreće!"

Podeli vest

Marija nije štedela reči kada je Milica u pitanju, pa je tako osula paljbu po rijaliti učesnici.

Učesnici rijalitija "Elita", Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, nedavno su saznali da će postati roditelji

Ova vest iznenadila je kako takmičare, tako i gledaoce kraj malih ekrana. Sada se za medije oglasila majka Miljane Kulić, Marija, koja je žestoko udarila na Milicu. 

Foto: printscreen

 

 

- Lažni osmesi, lažno pričanje... Gde bre, videlo se koliko su plakali, ono nisu bile suze radosnice, nego suze žaljenja. Zadesilo je, tome se nije nadala. Kada imaš nezaštićene odnose, mora kad-tad da dođe do trudnoće! To sam pričala i Miljani. Smejala se Miljani kako ostaje u rijalitiju trudna, a sada kuka: "Kako će ljudi da gledaju što sam ostala u rijalitiju trudna" - rekla je Marija. 

Foto: ATAIMAGES

 

Kulićeva je zatim istakla da ne podnosi Milicu zbog svega onoga što je saznala o njoj. 

- Kolo sreće se okreće, ja generalno ne podnosim Milicu, svašta se pričalo o njoj, da voli trojke, ti afteri, neke žene... Ja bih volela da ih promeni trudnoća, bolje da čuva dete nego da uličari, u svakom slučaju, ona ima 25 godina. Nek je dete živo i zdravo, ja svakome ko želi da se ostvari kao roditelj, želim da im se ispuni želja. Ženu promeni majčinstvo, može da sazri i shvati da neke stvari nisu okej - ispričala je Marija za Pink.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija