• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2024

17:47

Vode odvratnu politiku prema Srbiji! Vučić o pretnjama iz Slovenije: Smanjiću dolaske kod mojih prijatelja i familije

Printscreen

Politika

Vode odvratnu politiku prema Srbiji! Vučić o pretnjama iz Slovenije: Smanjiću dolaske kod mojih prijatelja i familije

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Njujorka. Predsednik je prethodno danas predstavio je pozicije Srbije u vezi Nacrta rezolucije "Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici" državama članicama UN iz Azijsko-pacifičke grupe.

- Zamislite vi mene gurnuete i udarite a neko sa strane kaže da nijedna strana nije spremna da prihvati kompromis. Mi ćemo u teškom danu nastaviti svoju borbu kao i da rezultata ima. Mali smo suviše za najmoćnije Zapadne sile, ali istinu ne možete uvek da pobedite silom. To za nas ipak nešto znači - kaže Vučić.

Navodi da to da ne treba da dolazi tako često u Sloveniju je shvatio kao pretnju i kaže da će smanjiti dolaske kod njegovih prijatelja i familije.

Objasnio je da Slovenija vodi odvratnu politiku prema Srbiji i srpskom narodu.

- Ali ako sam bilo koga uvredio želim da se izvinim celokupnoj javnosti i narodu Slovenije, ali ne i političarima iz Slovenije. Nije strašno što sponzorišu Rezoluciju o Srebrenici, što ugrožavaju naš teritorijalni integritet. Pozvaću njihovu predsednicu u Beograd i Srbiju ako treba još jednom da se izvinim i kažem da nisam mislio na Slovence i njihov narod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija