• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

24.04.2024

10:39

Beograđanka nakon neprijatne situacije u kafiću razočarana ponašanjem današnjih devojaka: "I posle se čudite što vam muškarci ne prilaze

Printscreen tiktok

Društvo

Beograđanka nakon neprijatne situacije u kafiću razočarana ponašanjem današnjih devojaka: "I posle se čudite što vam muškarci ne prilaze

Podeli vest

"I posle se čudite što muškarci neće da vam priđu!", glasi rečenica koju je na kraju svog izlaganja glasno izgovorila jedna Beograđanka nakon prisustvovanja neprijatnoj situaciji u kojoj je ostala zatečena ponašanjem nepoznate devojke.

Kako je na svom TikTok profilu "zdepasta_azdaja", žena iz Beograda objasnila, ponašanjem današnjih devojaka je apsolutno razočarana. Posebno zbog nedavne situacije u kojoj je, kako tvrdi, njen drug zbog običnog komplimenta koji je planirao da uputi nepoznatoj devojci, doživeo neviđeni šok.

"Moram da ispričam šta se desilo večeras. Nagovorili smo druga da priđe devojci da joj kaže da je lepa jer je stvarno mnogo lepa. Fenomenalno, baš smo se onako lepo osećale drugarica i ja. Kao 'hajde, hajde reci joj, nije to ništa strašno da joj kažeš da je lepa, to barem svaka devojka prihvata'. I posluša nas on.

Priđe joj on a ona momentalno pobegne dva koraka od njega! On joj kaže: 'Izvini, nisam hteo da te uvredim ili nešto, samo...'. A ona poče da beži od njega i da viče 'zauzeta sam, zauzeta sam'. I dok on njoj pokušava da objasni šta je zapravo hteo, ona je sve vreme ponavljala to 'zauzeta sam', 'beži' itd", objašnjava ona pa dodaje:

Šta sa vama devojkama nije u redu?

 

Mi u šoku, gledamo i ne verujemo šta devojka radi. Neko je smogao hrabrosti da ti se obrati, da ti kaže da si lepa i ti mu tako vratiš. Šta sa vama devojkama nije u redu?Naučite da primite kompliment. Sasvim je u redu da kažete hvala, barem to. Pa nije ti rekao 'gaduro odvratna si', pa da bežiš od njega.

Strašno sam razočarana, strašno. Jednog dana ti niko neće prići devojko, niko. Zato što više nećeš zračiti lepotom nego tom odvratnošću koju imaš u sebi. Imaš problem što si umislila da si Bog i batina i da ne sme niko da ti priđe....U tom trenutku došlo mi je da ti priđem i svašta ti kažem. Nikad u životu nisam videla da se neko ophodi tako prema nekome. Toliko je bilo odvratno! Fuj! Fuj! Sramota me je bilo", rekla je ona.

 

 

"Ja više ne prilazim ni da mi plate"

Ispod njenog videa našao se veliki broj komentara od strane muškaraca koji su se složili sa njom, objašnjavajući da je danas jednostavno bolje ne prilaziti devojkama.

"Zato ne prilazim ni da mi plate, čekam da priđu", "Priđeš, ona odreaguje tako, samo se nasmeješ i okreneš", "Zato ja nijednoj ne kažem da je lepa. Čak okrenem glavu da misli da je uopšte ne registrujem. Današnje devojke su mnogo uobražene i nadmene!", glasili su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija