• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

17:42

Zapad želi da zada Srbiji završni udarac! Evropski kućni ljubimci iz opozicije potpomažu rušenje naše zemlje! (VIDEO)

foto Miloš Rafailović

Live TV

Zapad želi da zada Srbiji završni udarac! Evropski kućni ljubimci iz opozicije potpomažu rušenje naše zemlje! (VIDEO)

Podeli vest

O paklenim planovima koje su za Srbiju spremili zajedičkim snagama opozicija i Zapad, govorili su gosti Info dana Aleksandar Gajić, novinar i Mile Bosnić iz pokreta Srba Krajišnika.

Aleksandar Gajić, novinar, kaže da je opozcija žalosna, kao i da su postali arhaični i da treba da se povuku sa političke scene.

- Moraju da osete vreme kad trebaju da se povuku sa bilo koje scene, a među njima je i profesor Janković, koji treba da ode u političku penziju. Ovo deluje nekako arhaično i žalosno, da čovek sa toliko političkog i diplomatskog iskustva, umesto da podrži Srbiju vezama i kontaktima, on izađe na televiziju i priča nešto žalosno protiv Srbije. Demokratska stranka je u obrisima i ova danas sa Lutovcem je samo senka nekadašnje opozicije. Toliko je nezreo Grbović i iako je mlad, on podržava rezoluciju, pa jel on iz Srbije ili iz Tunguzije - rekao je Gajić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleksandar Gajić i Mile Bosnić

 

Mile Bosnić predsednik pokreta Srba Krajišnika, ističe da je opozicija šljam i da ne treba nikad da vodi Srbiju u bilo kom obliku, kao i da Zapad želi da zada završni udarac našoj zemlji.

- Puni su kukavičluka i svega najgoreg. U ovom trenutku su najbitnije srpske države, a ne njihova priča. Vuk Jeremić je održao moralnu lekciju time što je otišao da se bori iako je iz opozicije. Zapad nas optužuje za genocid, a oni služe onima koji žele da unište našu zemlju. Oni žele da vode ovu državu, a zamislite da takav šljam vodi državu. Bitno je da se stvari raščiste i ovo su izrodi i oni smrde i mora se reagovati i neki moraju biti u zatvoru. Zapad nije završio posao koji je započeo 90-tih godina i taman kada smo stali na noge, oni su se osetili ugroženim i žele sada da nam zadaju poslednji udarac sa Srebrenicom i KiM, a u tome im pomažu njihovi kućni ljubimci - kazao je Bosnić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija