• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

16:20

Opozicija u paktu sa Zapadom! Šizofreni izdajnici i srpski neprijatelji se udružili da unište našu zemlju! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Opozicija u paktu sa Zapadom! Šizofreni izdajnici i srpski neprijatelji se udružili da unište našu zemlju! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu o prozapadnoj opoziciji, govorili su Miša Vacić lider Srpske desnice, Marjan Rističević iz SNS i narodni poslanik Stojan Radenović.

Marjan Rističević SNS kaže da je opozicija ruši državu iznutra, a da Zapad želi rušenje spolja.

- Birači idu na pijacu, koja su kao izbori. Đilas i Šolak se nezakonito reklamiraju. Srbiju ne možete srušiti spolja samo iznutra. Sada se tačno vidi da oni koji su nas ugrožavali 90-tih godina, sada žele opet da nas ugroze, jer to nisu uspeli sa Rusijom. Udružili su se sa onima koji su nas potkradali do 2012. godine. Đilas i Šolak su napravili nadničarsku službu za uništavanje Srbije. Đilas izutra, a Šolak spolja. Godišnje zarađuju preko 200 miliona evra samo od reklama. Oni su žuto-zelene ustaše - kazao je Rističević.

Miša Vacić lider Srpske desnice ističe da je opozicija izdajnička i srbomrzačka, kao i da nije državotvorna.

- Oni očigledno imaju šizofrenu ličnost, ali sve su izdajničke. Ja sam opozicija, ali državotvorna i radim u interesu svoje države. Pokušavaju da nas žigošu za ceo svet i stave nam žig zveri. U Njujorku se ne sudi Dodiku ili Vučiću, već srpskom narodu. Oni nisu deo srpskog naroda i oni su jurišnici najekstremniji oblik nasilja. Nemaju ideju, srama ni razuma. Mrze nas samo zato što volimo Srbiju i vole pare Zapada i Đilasa - rekao je Vacić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Marjan Rističević, Stojan Radenović i Miša Vacić

 

Narodni poslanik Stojan Radenović navodi da je opozicija autošovinistička i nadobudna.

- Opozicija mora da bude državotvorna. Odlaze iz Srbije da se žale zapadnim vlastima i narušavaju sopstvenu zemlju. Postoji pojam autošovinizma i oni su takvi i upoređuju nas sa nekim evropskim zemljama. Proglas izdvaja sebe kao neke posebne ljude, ne samo što to nisu jaka opozicija, već su i umišljeni. Kod Srba postoji izuzetno autošovinizma, jer kad dođu iz Evrope ponašaju se nadobudno - istakao je Radenović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija