• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

10:52

Kosovo će biti presedan! Baskija podržava lažnu državu kako bi posle cepala Španiju! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Kosovo će biti presedan! Baskija podržava lažnu državu kako bi posle cepala Španiju! (VIDEO)

Podeli vest

Korišćenje slučaja Kosova i Metohije za političku ucenu Srbije na Zapadu, komentarisao je gost Info jutra, urednik portala Kosovo online Miloš Garić.

Urednik portala Kosovo online Miloš Garić naveo je da su u opoziciji toliko nezainteresovani za kritike da se desilo da Dragan Đilas demonstrativno skida bubicu u uživo programu.

- Opozicija šalje loši sliku u svet o Srbiji kako bi predstavili da ima prostora za ostvarivanje ličnih ciljeva, kako bi umešali i Zapad. Toliko su nezainteresovani za kritike čak i dobronamerne, da Dragan Đilas demonstrativno skida bubicu u emisiji i odbija da nastavi razgovor. Ni se nadaju propasti naše vlasti kako bi mogli da ovladaju oslabljenom državom što je sramotno, ali to se i očekuje od thje pseudoelite koja se totalno odvojila od naroda Srbije i ljuti su na isti, jer ne glasa za njih pa bi i narod da zamene. Nakon brutalnih zločina počinjenih u Iraku i Libiji od strane Zapada, oni hoće da govore o Srebrenici - rekao je Garić.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Garić je dodao istakao je da Dora Bakojani zalaganjem za lažnu državu Kosovo šteti i svom narodu kao i drugim zemljama koje imaju teritorijalnu nestabilnost.

- Gospođa Bakojani hoće da Kosovo bude pojedinačan slučaj i da to ne otvara mogućnosti da se druge teritorije cepaju od matičnih država i proglašavaju nezavisnost. Dora time radi i protiv interesa Grčke, jer će Kosovo presedan koji će onda otvoriti put za cepanje drugih zemalja. Pokušava se da se na silu nametne da u Srbiji može da se krši međunarodno pravo dok druga pravila i UN važe na drugim mestima, ali u za Srbiju ne. Poslanik baskijske partije je glasao za prijem Kosova u Savet Evrope iako je iz španske delegacije, zato što zna da to otvara prostor za Baskiju da traži to isto - rekao je Garić.


Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija