• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2024

11:12

Vladimir Orlić najslikovitije opisao problem zvani Dragan Đilas! "Šta, ne radi mi tviter?! Mora bojkot!"

Pedja Milosavljević

Vesti

Vladimir Orlić najslikovitije opisao problem zvani Dragan Đilas! "Šta, ne radi mi tviter?! Mora bojkot!"

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić oglasio se putem socijalne platforme "X" gde je možda najslikovitije opisao trenutni problem opozicije okupljene oko Dragana Đilasa.

I dok opozicija i dalje veća da li će izaći na izbore 2. juna, Vladimir Orlić ubo je u centar glavni problem u vezi sa tom odlukom. A taj glavni problem upravo je čovek koji kontroliše srpsku opoziciju - Dragan Đilas. 

Pošto su opozicioni mediji pod kontrolom tajkuna Đilasa danas objavili njegove reči da je vlast u problemu ako opozicija bojkotuje izbore, Orlić se oglasio na društvenoj mreži X i u nekoliko rečenica objasnio suštinu. 

- "Dnevničke beleške" tajkuna Đilasa iz njihovog tabloida: Vlast je u problemu ako bojkotujemo! A ja sam u problemu ako ne bojkotujemo. U odboru moje stranke već stavili Marinikinu sliku u sredinu, umesto moje. U problemu sam već, svakako. Šta, ne radi mi tviter?! Mora bojkot! - napisao je Orlić aludirajući na Dragana Đilasa, a posle svih izjava koje opozicioni lideru daju poslednjih dana, uopšte ne bi čudilo da Đilas ovo bukvalno izgovara svojim saradnicima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija