• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2024

10:44

Pretukli čoveka i oteli mu sat vredan 50.000 evra! Trojica uhapšena u Italiji među njima i Srbin (FOTO/VIDEO)

Italijanska policija

Vesti

Pretukli čoveka i oteli mu sat vredan 50.000 evra! Trojica uhapšena u Italiji među njima i Srbin (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Državna policija, u koordinaciji milanskog tužilaštva, uhapsila je trojicu razbojnika: Italijana, Srbina i Brazilca, osumniičenih za teško razbojništvo i teške povrede nanete vlasniku trafike u Milanu kome su ukrali sat vredan 50.000 evra!

Kako navode lokani mediji ovo brutalno razbojništvo dogodilo se 8. marta kada su trojica osumnjičenih na ulici fizički napala vlasnika trafike. 

- Njih trojica su vlasnika trafike, koji ima 59 godina, prvo oborili na trotoar, a potom su nastavili da ga udaraju rukama i da ga šutiraju. Jedan od njih mu je skinuo sat "Roleks Dajton" sa ruke, vredan oko 50.000 evra, i sva trojica su pobegla - navodi italijanski portal koji je objavio i snimak brutalnog razbojništva. 

Foto: Shutterstock

 

Kako su vidi na snimku nesrećnog čoveka su više puta šutnuli u glavu i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede. 

- Napadnuti muškarac je prevezen bolnicu, Poliklinika u Milanu, gde mu je dijagnostikovana trauma glave i višestruki prelomi lica - navodi izvor portala.

Policija je odmah počela da radi na slučaju. 

- Analizirani su brojni video snimci sa video nadzora ali i vozila koja su razbojnici susreli pre i nakon razbojništva. Na taj način urađena je rekonstrukcija njihovog kretanja, ali i njihov identitet. Utvrđeno je da sva trojica žive u pokrajini iz Bergama, a potom su i uhapšeni - navodi italijanski portal "Radio Lombardia".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija