• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.04.2024

10:54

Blam nad blamovima! Sara Reljić otkrila šta joj se dogodilo pred punim klubom, zbog ovoga je umrla od sramote (VIDEO)

ATA Images

Estrada

Blam nad blamovima! Sara Reljić otkrila šta joj se dogodilo pred punim klubom, zbog ovoga je umrla od sramote (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Sara Reljić je u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića ispričala veliki blam koji joj se desio na nastupu.

Sara Reljić otkrila je da je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi.

Kako je Sara objasnila, momak iz publike je pokušao da ukaže na to da joj je spala haljina, ali ga nije razumela.

Foto: ATA Images

 

- Pevam ja i lik iz publike mi pokazuje na grudi. Ja mu kažem: "Sram te bilo", on nastavlja, ja mu na mikrofon viknem: "Je l' si realan, sram te bilo!" - priča Sara i nastavlja:

- On meni prilazi i kaže: "Ispala ti si*a". On je čovek meni hteo da pomogne, a ja sam pola sata pevala tako sa tom ispadnutom "atrakcijom"... Ali, Bože moj. Hvala Bogu nije bilo nikog da to snimi. Ne znam kako se to dogodilo.

Podsetimo, Sara je svojevremeno pričala i o tome kako je na jednom veselju doživela veliku neprijatnost kada joj je gost poklonio sat.

- Na početku karijere sam se opekla i otad ne prihvatam satove na poklon! Gosti popiju malo više, pa pevačima daju sve što imaju, a onda se otrezne i bude im žao. Kad sam počinjala da pevam, jedan dečko mi je na slavlju u Novom Sadu dao sat. Uzela sam ga, iako nije trebalo - rekla je ona i dodala da se mladić već ujutru pokajao zbog toga:

Foto: Privatna arhiva

 

- Tražio me je od kafane do kafane po čitavom Novom Sadu da bih mu vratila sat. Baš je bila neprijatna situacija! Osećala sam se kao da sam nešto ukrala. Tad sam rekla da satove više ne uzimam! Ne dozvoljavam ni na ruku da mi ih stave, kad ću svakako da ih vratim. Naučila sam lekciju i ne želim više da dolazim u takve situacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija