• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

18:03

Zamolio sam prijateljski Brazil da nas podrži prilikom glasanja! Predsednik Vučić razgovarao sa Daneseom

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Zamolio sam prijateljski Brazil da nas podrži prilikom glasanja! Predsednik Vučić razgovarao sa Daneseom

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa stalnim predstavnikom Savezne Republike Brazil pri UN Seržiom Fransom Daneseom.

"Sa stalnim predstavnikom Brazila i nekadašnjim predsedavajućim SB UN Seržiom Daneseom razgovarao sam o opasnom presedanu po pitanju rezolucije 'Međunarodni dan sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici', čije usvajanje bi dovelo do nesagledivih posledica po Zapadni Balkan, ali i međunarodno pravo i poredak", naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

"Zamolio sam prijateljski Brazil da nas podrži prilikom ovog glasanja, podržavajući time i stabilnost, inkluzivnost i usaglašavanje, kao i razvijanje prijateljskih odnosa i saradnje među narodima, što su i principi na kojima počivaju same UN".





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija