• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2024

16:32

"Slobodna Bosna" puna reči hvale za opoziciju u Beogradu - Pavle Grbović im potvrdio - Srbi su počinili genocid!

Ata Images

Politika

"Slobodna Bosna" puna reči hvale za opoziciju u Beogradu - Pavle Grbović im potvrdio - Srbi su počinili genocid!

Podeli vest

Slobodna Bosna nastavlja da truje protiv Srba preko svojih pljuvačkih tekstova, a u tome im sada pomaže i Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana

Kako se navodi u tekstu, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je da je neprecizno kada neko pita da li se genocid dogodio u Srebrenici, navodeći da nije bila vremenska poplava ili poplava koja se dogodila, već da je genocid počinjen.

- Takvi zločini se čine, neko mora da odgovara za takve zločine, neki su odgovarali i to je utvrđeno kao pravna i politička činjenica. Za region i svet je veoma važno da nastavimo sa rezolucijom UN o Srebrenici, ali i da se opredelimo da li ćemo poštovati Deklaraciju naše Skupštine ili ne - rekao je Grbović.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Grbović je poznat po svojim antisrpskim izjavama. 

- Kao što ne možemo da pristanemo na izjednačavanje Živojina Mišića i Ratka Mladića kao jednakih heroja koje ćemo deci ponuditi kao modele na koje treba da se ugledaju... Neke teme poput toga da li je u Srebrenici bio genocid postale su bespredmetne. Sud je doneo presude, zločinci su osuđeni, naša Skupština je usvojila rezoluciju i to je sada činjenica. Vreme je da krenemo dalje - govorio je ranije Grbović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija