• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

15:04

Brutalno! Bakarec oduvao Manojlovića: Prvo gramatika i veština izražavanja, pa onda kandidatura za gradonačelnika

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Brutalno! Bakarec oduvao Manojlovića: Prvo gramatika i veština izražavanja, pa onda kandidatura za gradonačelnika

Podeli vest

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec prokomentarisao je odluku Kreni-Promeni i Sava Manojlovića da idu na beogradske izbore zakazane za 2. jun.

Bakarec se ovim povodom oglasio na Fejsbuku.

- Savo Manojlović mucajući najavljuje kandidaturu za gradonačelnika - hvali se kako je blokirao Gazelu!?! Najveće "dostignuće" Save Manojlovića, kandidata za gradonačelnika Beograda, je po njegovim rečima, to što je blokirao Gazelu, vršio krivično delo blokade međunarodnog autoputa, što je time maltretirao desetine hiljada Beograđana - naveo je Bakarec u postu i u istom duhu nastavio:

Foto: Printskrin

 

- Drugo njegovo "dostignuće", po njemu, je to što je sprečio ekonomski razvoj lozničkog kraja. Postoji poslovica - Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Savo Manojlović ima problem i sa gramatikom. Ne kaže se "preseljivanje" već "preseljavanje"! Ne kaže se "na Beogradu", već "u Beogradu"! Molim Manojlovića da nauči gramatiku i veštinu pravilnog izražavanja! - stoji u objavi Bakareca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija