• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2024

11:25

Nasiljem protiv Srbije: Park Vojvode Vuka predviđen za pešake i idealan za decu!

printscreen

Politika

Nasiljem protiv Srbije: Park Vojvode Vuka predviđen za pešake i idealan za decu!

Podeli vest

Neuređen prostor, neravne, klizave podloge, i duboke rupe, po pisanju pojedinih medija navodno su nastale zbog proširenja pešačke zone u centru grada, u parku Vojvode Vuka, na Topličinom vencu. Prošetali smo ovim delom grada zajedno sa meštanima i utvrdili da su problemi koji se navode zapravo dezinformacija.

- Pojedini mediji govore da je ovaj kraj nepredviđen za pešake, da ima rupa i đubreta, ali ja to ne vidim. Ulice su ispravne, a parkić je idealan za decu. Sve je čisto i uredno - navela je žiteljka naselja, koja u ovom delu grada živi od samog rođenja.

- Ovde živim već 30 godina, odrastao sam na ovoj opštini i igrao sam se u ovom parku, kao i moja deca danas. Ovde nema nikakvih rupa niti gradilišta, a park je čist i uredan.Pozivam sve tajkunske medije da prošetaju sa nama parkom - rekao je meštanin ovog dela grada.

Na samom kraju razgovora stanovnici Topličinog venca imali su kratku i jasnu poruku za koaliciju "Nasiljem protiv Srbije": "Prestanite da lažete. Dođite i sami se uverite, jer vama narod više ne veruje."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija