• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2023

08:02

MOMCI IZ ZVEČANA SU SE BORILI, NISU KRIMOSI! Odgovor beogradskim lažovima koji su ocrnili braću na KiM!

Informer

Politika

MOMCI IZ ZVEČANA SU SE BORILI, NISU KRIMOSI! Odgovor beogradskim lažovima koji su ocrnili braću na KiM!

Podeli vest

Marko Jakšić, bivši odbornik na KiM, ponizio je sve beogradske lažove koji su sinoć najstrašnije napali Srbe sa Kosova i Metohije predstavljajući ih kriminalcima.

Jakšić, koji nije član Srpske liste, a  koji je poznat po tome da se ne nalazi na strani predsednika Srbije Aleksandra Vučića, već da ga često kritikuje, odlučio je da kaže istinu o srpskoj braći u južnoj srpskoj pokrajini:

Čisto za zapisnik. Svi oni momci iz prvih redova koji su se hrabro i srčano borili u Zvečanu, a bili su maskirani (pa i slično obučeni) iz razloga samo da ih Кurtijevi specijalci ne bi lovili kao zečeve već noćas, su momci odavde koje sve lično poznajem a ne neki krimosi. I svaka im čast! – napisao je Jakšić izražavajući poštovanje prema Srbima koji se bore za goli život, za razliku od dežurnih mrzitelja Srba iz Beograda koji su se trudili iz sve snage da okrive naš narod, a zaštite Kurtija i njegove batinaše.

 

 

Foto: printscreen

Podsećamo, nakon stravičnog napada od strane KFOR-a i Kurtijeve policije na naš narod u Zvečanu plasirane su laži od strane tajkunskih medija i određenih persona iz Beograda koji su najsramnije pokušali da optuže Srbe za situaciju na KiM.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 11 meseci

Pa sada neka idu napred oni što su išli fol peške za BG da podrže av.....a vi hrabri momci trenutno za BG ,mora se u BG rešiti vaš i naš zulum. Došlo je do grla,više se ne može izdržati,pritisak se oseti na svakom koraku i u svim segmentima života. Informer molim da objektivno objavljuje vesti i komentare,jer opšte poznato je da ste pristrasni,to neće valjati u budućnosti.

tebra Aleksandar Vidojević

pre 11 meseci

To su naša braća, tebra!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija