• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

09:54

Vukašin Obradović bolje da se bavi svojom, a ne tuđom decom! Glišić ogorčen najnovijim napadima na Vučićevu porodicu!

Politika

Vukašin Obradović bolje da se bavi svojom, a ne tuđom decom! Glišić ogorčen najnovijim napadima na Vučićevu porodicu!

Podeli vest

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić komentarisao je najnovije napade na decu predsednika Vučića, kao i formiranje gradske i republičke vlasti

Glišić je gostujući na TV Pink komentarisao reči novinara Vukašina Obradovića ocenjujući da su napadi na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića besramni. 

- Koji to čovek sa imalo časti i obraza svoju političku bitku bije tako što vređa nečiju decu. To je postalo više degutantno. Ne može čovek da se suzdrži, evo ja imam dva sina, stavite se u kožu Aleksandra Vučića. Zamislite sad da su moju decu ovako razapeli?! Bavite se malo svojom decom. Posebno ovaj Vukašin Obradović ima razloga da se bavi svojom decom. Samo to ću reći i tu ću se zaustaviti. Napadajte Aleksandra Vučića. Napadajte njegovu politiku - rekao je Glišić.

Informacije koje su se pojavile da Obradovića plaća ministar sa juga Srbije, predsednik IO SNS smatra tačnim.

- Ja nemam dokaza, ali mogu da se zakunem da ga plaća ministar koji je najistaknutija politička figura sa juga Srbije. Kako baš njega da nikada nije zakačio. Vukašin Obradović ima portal, poznajem odlično prilike na jugu Srbije, nije slučajno da se ime tog ministra nikada nije našlo tamo - kaže Glišić i dodaje:

- Drago mi je što su se osvestili od izbornog poraza, nije mi drago što će da se vrate staroj politici, a to je jedna jedina koju imaju - vređanje tuđe dece.

Formiranje republičke vlasti na čekanju zbog ponovljenih izbora

SNS je izglasao predlog za kandidata za gradonačelnika, sada sledi formiranje vlasti na republičkom nivou. Kada će se to desiti, ne zna se tačno, zbog ponovljenih izbora u Velikom Trnovcu na jugu Srbije. Kada budu poznati rezultati, potrebno je da komisija utvrdi da je sve po propisu da bi mogli da krenemo u razgovore o formiranju republičke vlasti. Ukoliko utvrde da nije, onda dodajemo još 15 dana, pa da se otklone nedostaci... U svakom slučaju, nadamo se da će već sledeće nedelje početi razgovori.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovanka

pre 1 godinu

Obradovic kao da nema svoju decu ko zna sta oni rade a napada tudju, kako bi njemu bilo!

Biljana

pre 1 godinu

Javna medijska hajka na porodicu Vučić i posebno na njegovu decu koju sprovode opozicioni mediji je do sada nezabeležena jer porodice njegovih prethodnika,pogotovo decu, niko nikad nije izvrgavao ovakvom medijskom linču i blaćenju

Jovana

pre 1 godinu

Obradovica treba da bude sramota! Vredja tudju decu kako bi omalovazio rad naseg predsednika!

Nešo N

pre 1 godinu

Obradović da zna šta je sramota ne bi se tako ni ponašao.

Jovana

pre 1 godinu

Nedopustivo je da covek koji pretenduje na javnu funkciju sebi dozvoli da vredja tudju decu i iznosi lazi na njihov racun!

Jovana

pre 1 godinu

Obradovic ne moze da posten, demokratski nacin da dodje na vlast, pa se sluzi jeftinim i prljavim trikovima vredjajuci decu i izmisljajuci lazi na racun porodice coveka koji je mnogo uradio da gradjani Srbije bolje zive!

Veljko M

pre 1 godinu

Ko god vređa tuđu decu, taj mora pred nadležnim organima da odgtovara.

Veljko M

pre 1 godinu

Ko god vređa tuđu decu, taj mora pred nadležnim organima da odgtovara.

Jovana

pre 1 godinu

Spot vredjanju dece i porodice! Najgore je sto se to radi kako bi se skupili politicki poeni!

miko

pre 1 godinu

Samo kukavice napadaju decu, kao sto jeVukasin Obradovic, jer nema zasto Vucica a i nesme.

Jovana

pre 1 godinu

Koliko niskosti u rečima i neljudskosti čovek može da ima da upliće decu u političke sukobe. To nema veze sa politikom, to jedino može da se imenuje kao nasilje.

zubati drekavac

pre 1 godinu

Interpol može vrlo lako da dobije sve podatke od Fejsbuka, pa da vidimo s kim se druži Danilo Vučić. Kako bi onda objasnili da Kobre čuvaju Rošavog glavoseču? SNS mafija od Srbije pravi mutanta Kolumbije i Severne Koreje...

blizi se kraj SNS mafije

pre 1 godinu

Jesu li opet pominjali Rošavog glavoseču i Danilove drugare iz ćevapdžinice u Ritopeku?

Romanija

pre 1 godinu

Onaj koji vređa tuđu decu, nema ni časti ni obraza.

Glasinac

pre 1 godinu

Ako je tačno da tog Obradovića neko plaća da vređa decu predsednika Vučića, onda je taj bez trunke časti i morala.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija