• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2022

09:28

Vučić o izjavi da nije imao veze sa ubistvom Olivera Ivanovića: DA NEĆE MOŽDA DA SE IZVINE ŠTO SU GODINAMA LAGALI?!?

printscreen

Politika

Vučić o izjavi da nije imao veze sa ubistvom Olivera Ivanovića: DA NEĆE MOŽDA DA SE IZVINE ŠTO SU GODINAMA LAGALI?!?

Podeli vest

Juče je Boban Bogdanović za KRIK izjavio da zna ko je ubio Olivera Ivanovića i podvukao da "Vučić nije imao veze sa tim", što je prenela tajkunska televizija N1

 

Ipak, šta je sa višegodišnjim laganjem i optuživanjem predsednika Srbije da je umešan u zločin?! Postavlja se pitanje da li će se iko izviniti kako i narodu i Aleksandru Vučiću za sve protekle godine kada su optuživali?!

NAJGLUPLJI IZVEŠTAJ KRIKA IKADA! Poturaju "informacije" o ubistvu Olivera Ivanovića iz treće ruke, dok su prve dve mrtve!

Ognjen Amidžić je u svojoj sinoćnjoj emisiji upitao predsednika Aleksandra Vučića da progomentariše jučerašnju izjavu Bobana Bogdanovića za KRIK da "Vučić nije imao veze sa ubistvom Olivera Ivanovića" iako su godinama lagali da ga je on ubio.

- To prosto ne mogu ni da komentarišem. Što, da neće možda da kažu "izvinite" zbog dve godine laži? Nije važno... Dva dana pred izbore svakojakih čuda će ljudi da se nagledaju. Važno je to što se dogodilo i važno je to da nadležni organi rade svoj posao, a na besmislene priče i laži bolje nereagovati - rekao je Vučić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavica

pre 2 godine

Председник заслужује извињење од свих опозиционара који су налагали свашта о њему.

Nada

pre 2 godine

Davljenik se hvata za slamku tako se i opozicija služi gnusniž lažima da bi bili u centru pažnje. Ali im ništa neće upaliti svi dobro znamo ko su oni.

Dejan

pre 2 godine

Opoziciona politika se svodi ili na vredjanje Vucica i njegovih saradnika ili na vredjanje njegove porodice i tako u krug.

Miloš

pre 2 godine

Sta drugo kvazi elita zna,sem da napada Vucica,njegovu porodicu,plasira najgnusnije lazi. To je njihov,stil,njihova politika,jer za bolje ne znaju.Jadno

Adam

pre 2 godine

Kakva izmisljotina,kakva notorna laz da predsednik ima veze sa ubistvom Ivanovica

Iki

pre 2 godine

Laži su vrlo opasna stvar. Sa njima se ne treba igrati.

Njanja

pre 2 godine

Naravno da nije imao ništa sa ubistvom Oliveru i razloga što je naš predsednik Vučić zaista jedan pošten čovek i njemu je u interesu poboljšanje Srbije.

jana

pre 2 godine

Đilas stalno pokušava da ponizi predsednika Vučića. Istina uvek nađe put i pokaže ko je ko!

Slavica

pre 2 godine

To je politika opozicije da napadaju Vučica!

Violeta

pre 2 godine

Za ove napade na Vučica bi trebali da odgovaraju nije ovo ni malo naivno da napadas za ubistvo!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija