• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

09.05.2024

14:59

Jovana Jeremić kipti od besa! Voditeljka odgovorila koleginicama koje se raspituju na čije ime glasi vila "Jovana" (VIDEO)

Informer/društvene mreže

Estrada

Jovana Jeremić kipti od besa! Voditeljka odgovorila koleginicama koje se raspituju na čije ime glasi vila "Jovana" (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što su do nje došle informacije da se pojedine koleginice raspituju o vlasničkom listu za vilu koju je nedavno dobila od dečka Dragana Stankovića, Jovana Jeremić je odlučila da im, u svom stilu, odgovori.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je nedavno od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića, na poklon dobila luksuznu vilu koja se nalazi u Grockoj.

Kako je poznato, Dragan je samo za tehniku i bazen, odnosno opremanje vile, iskeširao preko 120.000 evra, a voditeljka je u velikom prvomajskom intervjuu za Informer pokazala da se ne stidi i da sama zasuče rukave.

Međutim, Jovana se sada oglasila na svom Instagram storiju, vidno ljuta i besna, sa važnom porukom za pojedine koleginice.

Foto: Televizija Pink prntscreen

 

Naime, do voditeljke je stigla informacija da se neke od njih raspituju da li je vila sa bazenom u Grockoj na njeno ime, te im je, u svom stilu oštro poručila:

- Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da se neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana i izrevoltirano nastavila:

Foto: printscreen/Instagram

 

- Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju - nastavila je Jeremićeva.

Podsećamo, Jovana Jeremić u vezi je sa biznismenom Draganom Stankovićem od prošle godine, a Dragan ne propušta priliku da voditeljki pokaže koliko je voli i koliko mu ona znači, te joj je za Novu godinu poklonio set nakita koji se sastoji od ogrlice i narukvice, a koji je sam dizajnirao i za koji je inspiraciju pronašao u liku i delu glumice Sofije Loren.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija