• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2024

10:36

Nenad je hteo da kupi mladu iz Albanije, a onda je usledio šok obrt! Spreman sam da platim za brak, ali kolika je cena?

Youtube printscreen

Društvo

Nenad je hteo da kupi mladu iz Albanije, a onda je usledio šok obrt! Spreman sam da platim za brak, ali kolika je cena?

Podeli vest

Nenad je još jedan u nizu Srba koji ne uspeva da pronađe devojku u svom okruženju, pa se odlučuje za kupovinu mlade iz Albanije.

Nenad Mosić nije izdvojen slučaj u Srbiji i regionu kada je u pitanju "kupovina" domaćica u Albaniji jer ih malo ima u Srbiji koje pristaju da žive na selu. Poslednjih godina smo svedoci forsiranja priče da je u redu biti sam, neudat i neoženjen. Međutim, neki naši momci žele da se skrase i steknu porodicu.

Među njima je i Nenad Mosić (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi mladu iz Albanije što je naišlo na velike simpatije, a on kaže da u Srbiji ne uspeva da upozna ženu kraj koje bi proveo ostatak života.

Za cenu nije želeo ni da pita, samo je hteo da osnuje porodicu, i započne novi život uz bračnu saputnicu.

Foto: Pintscreen

 

Neki su ga podržavali, neki baš i ne, ali on ne haje jer je izgleda našao mladu, i to iz Beograda.

Posle nekoliko dana od objave, Nenad kaže da je izgleda uspeo da nađe ljubav.

- Mnogo devojaka mi se javilo. Moram da kažem da mi se javila jedna devojka iz Beograda, jako mi se sviđa i čekao sam pravu, mislim da je to ona. Treba da se vidimo, upoznamo i razgovaramo, a onda ćemo videti šta će biti. Mislim da je ona prava, njena lepota me očarala - kaže Nenad za Telegraf.

Podsetimo, Nenad je ispričao da iza sebe ima brak i sina.

- Razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja - kaže Nenad.

Foto: Pintscreen

 

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbediće joj život iz snova.

- Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću - ispričao je Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija