• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

06.05.2024

19:58

Oglasio se Zdravko Čolić zbog Teya Dore i uputio apel: Ovo je prvi put da pevač uradi ovako nešto

Tanja Andric, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Oglasio se Zdravko Čolić zbog Teya Dore i uputio apel: Ovo je prvi put da pevač uradi ovako nešto

Podeli vest

Zdravko Čolić gotovo nikada nije javno uputio apel, ali je danas sve iznenadio svojim potezom.

Popularni Čola je neko ko gleda da se ne meša nigde i jedan je od retkih koji u svojoj karijeri nema ni jednu mrlju. Zdravko Čolić nije od onih koji po društvenim mrežama iznose svoje stavove i slično, pa je današnji potez sve ostavio bez reči. 

Nema ko se nije oduševio podrškom koju je Čola uputio mladoj kolegenici.

S obzirom da se sutra održava prvo polufinale "Evrovizije", Zdravko je na svom Instagram profilu pozvao sve da glesaju za našu predstavnicu Teya Doru.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Pozivam sve svoje prijatelje iz inostranstva da sutra, 7. maja, podrže mladu predstavnicu Srbije u prvoj polufinalnoj večeri na "Evroviziji", ona nastupa pod brojem 2! Sretno, Teya Dora! - naveo je čuveni Čola.

Pored ovoga Zdravko je podelio i link za glasanje na festivalu.

Podsetimo, Teya Dora se takmiči na "Evroviziji" sa pesmom "Ramonda" koja je vrlo brzo postala hit u Srbiji, ali i u svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07