• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

06.05.2024

18:52

Olga počistila Ruskinju u Rimu! Sjajan početak kvalifikacija

EPA Images

Tenis

Olga počistila Ruskinju u Rimu! Sjajan početak kvalifikacija

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović ubedljivom pobedom započela takmičenje u kvalifikacijama za turnir u Rimu.

Trenutno 112. igračica sveta je u prvoj rundi kvalifikacija počistila Ruskinju Kamilu Rahimovu sa 6:2, 6:0. Danilovićeva se na rimskoj šljaci zadržala samo 85 minuta.  

Naša igračica je od prvom gema krenula agresivno i izvršila pritisak na servis protivnice. Ipak, Ruskinja se držala do petog gema, kada je Olga uspešno stigla do brejka za 3:2. Danilovićeva je tada zaigrala sa mnogo više samopouzdanja i nanizala još tri gema i osvojila prvi set.

Drugi set je protekao u potpunoj dominaciji srpske igračice, koja Rahimovoj nije prepustila nijedan brejk. Danilovićeva je u svakom servis gemu rivalke uspela da reazlizuje prvu brejk loptu, dok je u svojim gemovima lako stizala do poena. 

Poslednja prepreka Olgi za plasman u glavni žreb turnira u Rimu biće pobednica meča u kom se sastaju danska teniserka Klara Tauson i Astra Šarma iz Australije.

Pored Danilovićeve plasman u finale kvalifikacija u italijanskoj prestonici ranije su obezbedili Aleksandra Krunić i Hamad Međedović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12