• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

22.04.2024

16:47

Mašinovođa heroj spasio psa! Neko je nesrećnu životinju vezao za šine

V.N.

Društvo

Mašinovođa heroj spasio psa! Neko je nesrećnu životinju vezao za šine

Podeli vest

Nepoznata osoba vezala je psa za šine na pruzi kod Bele Palanke ali je prisebnošću mašinovođe koji je uspeo da zaustavi lokomotivu, sprečeno stradanje četvoronošca.

- Bela Palanka pas vezan za šinu, voz zaustavljen na vreme pas oslobođen - navodi se u objavi na Fejsbuk stranici "Stop masakru životinjama u Nišu".

Vest se ubrzano deli mrežama gde korisnici osuđuju potez čoveka koji je na ovaj način pokušao da ubije psa.

- Kakvi bre ovo ljudi hodaju ovom planetom? Ja ne znam gde će im duša - navodi se u jednom od komentara na objavu.

- Taj bi i čoveka vezao, da se za to ne ide u zatvor! Bravo za mašinovođu! - stoji u drugom komentaru.

Potez mašinovođe oduševio je korisnike društvenih mreža koji mu redom čestitaju.

- Bravo masinovođa, retki bi to uradili, još znamo da za voz treba vremena da se zaustavi... Svaka čast na zapažanju. Živ bio! Jadan pas koju traumu je doživeo još kada je čuo da ide voz... - navodi jedan od korisnika Fejsbuka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija