• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

28.12.2023

18:46

"Uvek dođe, ne mora Nova godina": Kupovali poklone za bolesnu decu, a onda se pojavila vlasnica kineske radnje i sve oduševila

Shutterstock

Društvo

"Uvek dođe, ne mora Nova godina": Kupovali poklone za bolesnu decu, a onda se pojavila vlasnica kineske radnje i sve oduševila

Podeli vest

Potez šefa jednog prestoničkog kineskog butika oduševio je korisnike društvenih mreža.

Naime, jedna ekipa je pre desetak dana kupovala igračke za decu koja se nalaze na Pedijatrijskoj onkologiji IORS.

- Kupujemo pre desetak dana igračke za decu koja su trenutno na Pedijatrijskoj onkologiji IORS, učestvovali su i neki tvitersi.. Otvorilo se nešto veliko kinesko na Bežanijskoj Kosi pa kao, aj' tamo, možda su povoljnije cene. Ima svega! Biramo, trpamo u kolica, sabiramo usput, da ne pretrčimo cifru kojom raspolažemo. I setim se - ne gubim ništa. Pitam radnicu ima li neki šef, gazda, objasnimo za koju namenu kupujemo - napisala je jedna korisnica mreže X i dodala:

- Dolazi gazdarica, nasmejana (mada su oni meni uglavnom svi nasmejani), pitam može li neki popust, kupujemo za decu koja su u bolnici i leče se od raka, imamo toliko i toliko, to ćemo sve ovde da potrošimo? - Možeee, možeeee, za decu sve, uvek da dođe kad je za decu, dese' posto može! Trljamo ruke, imamo za dobijeni popust još jedna kolica sigurno! Plaćamo. Iznosi veliku kesu sitnica i kaže: "Evo za decu još pokloni! I kalendari i olovke za vi što radite za decu! Uvek dođe, ne mora Nova godina! - napisala je ona.

Korisnici ove mreže pohvalili su potez vlasnice butika.

To je baš divno! Pohvale za gazdaricu - navodi se u jednom od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija