• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.M.

30.07.2023

19:46

Majka će se obratiti ambasadi! Prijatelj porodice Dimitrija koji je nestao u Berlinu otkrio: Svi Srbi u dijaspori su se uključili u potragu!

printscreen

Društvo

Majka će se obratiti ambasadi! Prijatelj porodice Dimitrija koji je nestao u Berlinu otkrio: Svi Srbi u dijaspori su se uključili u potragu!

Podeli vest

Dimitrije Ivanović (20) iz Kruševca nestao je pre tri dana u Berlinu - njegova majka moli za pomoć kako bi ga pronašla, a sada se oglasio i prijatelj njegove porodice i otkrio detalje nestanka.

- Dimitrije je sa prijateljima otišao u Berlin turistički, ali sa željom da pronađe neki sezonski posao. 27. jula je nestao iz hotelske sobe i od tada mu se gubi svaki trag. Izašao je iz hotela u papučama i bez telefona. Majka je uputila molbu za pomoć jednoj FB grupi Srba u dijaspori, a odmah su se uključili svi oni koji su u okolini Berlina - rekao je prijatelj porodice i dodao: 

- Roditelji su razvedeni, a imaju još jednog dečaka. Poznanik porodice, inače vozač kamiona kompanije Extra san Prijepolje, čim je video objavu, angažovao se i o svemu obavestio policiju u Berlinu, ali i tamošnje medije. Svi Srbi u dijaspori su se uključili u potragu, a majka će se za pomoć obratiti i ambasadi - rekao je oni i dodao da se svi nadaju da će Dimitrije uskoro biti pronađen živ i zdrav. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija