• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2024

18:04

Ko želi da ubije Volodimira Zelenskog? Može da zahvali Micotakisu što ga već nisu likvidirali! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Ko želi da ubije Volodimira Zelenskog? Može da zahvali Micotakisu što ga već nisu likvidirali! (VIDEO)

Podeli vest

Neko pokušava da ubije Zelenskog! Kakva budućnost čeka ukrajinskog lidera? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Sreten Egerić, Srpsko ruski centar i Radojka Tmušić, pisac i publicista.

Sreten Egerić, Srpsko ruski centar rekao je da je najveći problem Zelenskog taj što Kongres u Americi nikako da izglasa finansijsku pomoć.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sreten Egerić

-Ta pomoć nije potrebna samo za ratovanje, već i za život. Zelenski nije zamenjen novom devojkom, već ima dve paralelne veze. On podržava i jednu i drugu stranu dok republikanci blokiraju donošenje te odluke. Trebalo je danas da saznamo da li je izglasan taj budžet. Ne treba tu zaboraviti ni Filipine. Oni se pojavljuju kao novi poligon za igre. Oni su tu jedan zid koji treba da spreči širenje Kine u Južno kinesko more- rekao je Egerić.

On je insistirao na tome da Rusi sigurno nikada nisu pokušali da izvrše atentat na Zelenskog.

-Rusi da su hteli da maknu Zelenskog, makli bi ga onaj dan kada je došao u Odesu sa Micotakisom. Može da zahvali Micotakisu što ga nisu likvidirali. Ovo je izjava za unutrašnju poljsku upotrebu.  Žešov je grad u Poljskoj. Koriste se za distribuciju naoružanja koje već više godina dolazi iz SAD-a, Kanade i služi za snabdevanje Ukrajine. Tu se verovatno izvodi i obuka. Ako je i bilo prikupljanja podataka, cilj je bio da se prikupe informacije o dolasku vazduhoplovne tehnike koja je obećana Ukrajini. 32 vazduhoplova F16 je Norveška navodno otpisala i želi da ustupi Ukrajinskim vazduhoplovnim snagama. Da su Rusi želeli da reše Zelenskog, rešili bi ga u startu i učinili bi ukrajinskom narodu uslugu- rekao je Egerić.

Pisac i publicista Radojka Tmušić rekla je da će Ukrajina dobiti mnogo toga što traži, samo sa velikim zakašnjenjem.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radojka Tmušić

-To zakašnjenje pogoduje Rusiji. Sve su uglavnom lepe reči. Evropa je totalno postala servilna u odnosu na Ameriku. Ispunjava sve naredbe koje stižu iz Amerike. Francuska se još nekako drži jer ima nuklearne elektrane. Oni imaju rezervi za nekoliko godina, ali cene su otišle. Neće više biti jeftinog goriva. U Evropi nema nacionalnih lidera. Evropa se sigurno spušta niz merdevine dok se druge države kače i idu uvis- rekla je Radojka Tmušić.

Ona je komentarisala navodni pokušaj atentata na Zelenskog.

-Ja sam jednom prilikom rekla da se čudim što ga nisu ubili. Kasnije sam dodala da bi to bio čist promašaj. Od njega ne treba praviti sveca. Ako iko treba da mu sudi to je ukrajinski narod. Njega su pozvali u Evropu. Stalno se spominju neki atentati i neko sklanjanje. On će trajati onoliko koliko to bude htela Amerika. Oni će odlučiti i to ko će biti sledeći predsednik; onaj ko preživi sve ovo- rekla je Radojka Tmušić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija