• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.05.2024

17:26

Zvezdin rekorder - Milan Rodić! Ispred ostao samo Rajko Mitić!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezdin rekorder - Milan Rodić! Ispred ostao samo Rajko Mitić!

Podeli vest

Iskusni bek došao do desetog trofeja u crveno-belom dresu.

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak pobedom nad TSC-om i matematički obezbedili sedmu uzastopnu titulu. Izabranici Vladana Milojevića su sjajnim rezultatima tokom proleća uspeli da prestignu Partizan, a potom iskoriste slabe rezultate crno-belih i šampionsko slavlje osiguraju četiri kola pre kraja prvenstva. 

Tokom poslednjih sedam godina mnogo igrača je prošlo kroz kapije "Marakane", a samo jedan od njih nikada nije napustio najveći srpski stadion - Milan Rodić. Iskusni levi bek je od 2017. godine standardan u taboru srpskog šampiona, a pobedom nad TSC-om postao je i rekorder crveno-belih po broju trofeja u Superligi. 

- Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kada se uzme u obzir kakve su sve legende nosile dres Zvezde. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to za klub za koji navijam ceo život i za koji sam maštao da igram. Naravno, timski uspeh je ispred pojedinačnog, tako da me najviše raduje da smo osvojili sedmu titulu u nizu. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, jer nam je cilj i četvrta dupla kruna u nizu. Očekuje nas i proslava titule, nestrpljiv sam. Mislim da ću u ovoj uživati više nego u bilo kojoj ranije - rekao je Rodić za klupski sajt. 

Foto: Starsportphoto

 

Rodić je novom titulom došao do desetog trofeja u dresu Crvene zvezde, a šansu da učinak pojača imaće 21. maja u finalu Kupa Srbije. Ukoliko izabranici Vladana Milojevića savladaju Vojvodinu, ispred Rodića bi po broju trofeja ostao samo Rajko Mitić sa 12. 

Iskusni levi bek je na "Marakanu" stigao 2017. godine iz Samare za 250.000 evra, do sada je odigrao 314 utakmica i postao legenda crveno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija