• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2024

22:30

Okosnica trećeg svetskog rata biće sukob cionista i islama! Amerika hipnotisana retorikom Izraela! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Okosnica trećeg svetskog rata biće sukob cionista i islama! Amerika hipnotisana retorikom Izraela! (VIDEO)

Podeli vest

Aktuelni sukob Irana i Izraela i lobiranje Zapada na Bliskom istoku komentarisali su gosti Info večeri, advokat Nebojša V. Petrović, ekonomista Bojan Dimitrijević i ivši protivterorista i dobrovoljac u Donbasu Radomir Bata Počuča

Advokat Nebojša V. Petrović govorio je kako Izrael predstavlja zemlju sa jednom od najmoćnijih armija i obaveštajnih službi.

- Vodio bih računa o tome šta se iznosi u javnost, jer je Izrael zemlja koja ima jednu od najmoćnijih obaveštajnih službi na svetu, moćnu armiju i gotovo najmoćnijeg saveznika na svetu, a to je SAD. Ovo nisu obični sukobi već budale i ljudi koji tome nisu dorasli dolaze do bitnih pozicija i izazivaju konflikte koji se šire po celom svetu - rekao je Petrović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ekonomista Bojan Dimitrijević istakao je da će okosnicu trećeg svetskog rata predstavljati sukob i cionizma i islama. 

- Iran je lider šitskog sveta, a svi koji su u ratu sa Izraelom su u nekoj meri pod kontrolom Irana koji ne priznaje Izrael. Iran je trenutno vojno jači i "dobro je isprašio" Izrael, očekivao sam da neće biti uzvratnog udara Izraela. Mislim da pre svega Americi ne odgovara nikakvno razbuktavanje Izraela i Irana, koji je objavio da je locirao potencijalna mesta gde se nalaze nuklearne bombe koje Izrael ima. Pominjano je da će okosnica trećeg svetskog rata biti sukob cionista i islama. Izraelu je sada poslednja šansa da spreči iranski nuklearni program, međutim ako je to već gotovo onda stvarno postoji pretnja od međusobnog uništenja. Izraelu je glavna taktika udari i beži, međutim ovde nemaju gde da beže, jer Iran ima kapacitet da sravni ceo Izrael sa zemljom - rekao je Dimitrijević.


 

Bivši protivterorista i dobrovoljac u Donbasu Radomir Bata Počuča naveo je da Izrael zbog toga što je dugo radio šta je hteo, propagandom mora da pokaže kako je još uvek u punoj snazi.

- Najviše me zabrinjava evolucija dešavanja, jer su do pre 15 godina Izraelci imali mogućnost da nanesu štetu bez rizika po sebe, međutim razvojem hipersoničnih raketa i timom naučnika Iran je uspeo mnogo da napreduju. Izrael je u problemu što je dugo radio šta je hteo i sada je najteže povući se i kroz propagandu moraju da pokazuju koliko su jaki i silni, a brine me da zbog toga prosečna temperatura na planeti Zemlji ne poraste za 200 hiljada stepeni, jer i Indija i Pakistan takođe poseduju nuklearno oružje. Amerikanci se ne pitaju mnogo o svojoj državi i da su SAD hipnotisani džin koji stoji iza patuljka koji drži daljinski upravljač, jer Jevreji drže ceo senat i Stejt department - rekao je Počuča.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija