• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2024

20:17

Satanistička internacionala poziva na nuklearni rat! Putin rešen da im stane na put! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Satanistička internacionala poziva na nuklearni rat! Putin rešen da im stane na put! (VIDEO)

Podeli vest

Strategiju NATO pakta da Rusiju uvede u globalni rat žrtvovanjem drugih članica alijanse, komentarisali su gosti emisije "Rat uživo", politički analitičar dr Miloš Laban i bivši general KOS u penziji Ljuban Karan.

Politički analitičar dr Miloš Laban istakao je kako globalna elita ima za cilj da smanji globalnu populaciju na 500 miliona ljudi nad kojima će vladati kao olimpijski bogovi.

- Satanistička internacionala je ta koja želi da novim potencijalno nuklearnim ratom drastično smanji broj stanovnika na zemlji, kako bi njih desetak hiljada vladali zemljom poput olimpijskih bogova sa 50 miliona policajaca i 500 miliona stanovnika koji će biti robovi. Ali Putin je pokazao da im to neće lako poći za rukom tako što se izborio sa sankcijama i napadima dok se Amerika povlači iz Evrope. Na meti je najviše Nemačka koja je u recesiji zbog uništenja Severnog toka, a SAD ne želi da se Nemačka približi Rusiji - rekao je Laban.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Bivši general KOS u penziji Ljuban Karan govorio je kako će NATO pakt od Rusije praviti negativca tako što će žrtvovati nekoliko država članica alijanse.

- Ako bi došlo do velikog rata NATO bi dao sve od sebe dejstvovao da Rusija ispadne negativac, a u tom cilju će žrtvovati jednu ili dve države članice pakta. Ako Rusija bude napadnuta vojno na domaćem terenu, Zapad će se susresti sa istom sudbinom koja je dočekala Nemce i Francuze - rekao je Karan.

 

Celu epizodu možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija