• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

10:43

Vladimir Đukanović sa porodicom u studiju Informera: Otkrili kako proslavljaju najradosniji praznik (VIDEO)

Informer

Live TV

Vladimir Đukanović sa porodicom u studiju Informera: Otkrili kako proslavljaju najradosniji praznik (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Vladimir Đukanović gostujući u Info jutru sa suprugom Majom i njihovo četvoro dece, podelili su na koji način i kakvom raspoloženju njihova porodica obeležava praznike.

Supruga Vladimira Đukanovića Maja Đukanović navela je kako je Božić jako važan za porodicu i da ga rado dočekuju uz odlazak u crkvu.

- Moja porodica je oduševljena Vladimirom, iako je stroži prema poslu privatno je blage naravi i veoma je posvećen. Božić je u našoj kući jako važan i rado ga dočekujemo, suština praznika kod nas je molitveno proslavljanje uz odlazak u crkvu. Učili smo decu da je Božić jako bitan i ne stavljamo puno akcenta na poklone - rekla je Maja.

Foto: Masha Bandjur

 

Advokat Vladimir Đukanović istakao je da rođenje ćerke Jelisavete predstavlja najsrećniji trenutak u njegovom životu.

- Živim sa verom u Boga i ljubavi prema Srbiji i toga se živ ne bi odrekao, kada sam dobio ćerku Jelisavetu mogu reći da je to bio najsrećniji momenat u mom životu i oduvek sam želeo da imam žensko dete - rekao je Đukanović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija