• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.12.2023

16:44

Kolaps na auto-putu, kolona duga 12 kilometara! Sve stoji i na mostovima, evo gde je sve zakrčenje (FOTO)

Printskin naxi.rs

Beograd

Kolaps na auto-putu, kolona duga 12 kilometara! Sve stoji i na mostovima, evo gde je sve zakrčenje (FOTO)

Podeli vest

Kako se bliži Nova godina, popodnevni špic se sve više pomera na ranije popodne. U Beogradu je već uveliko kolaps, a najkritičnije je na auto-putu, mostovima, delovima Novog Beograda sa kojih se gužva preliva u centar grada.

Na auto-putu kolona je čitavih 12 kilometara, jer vozila mile od nešto posle Zmaja pa sve do drugog kraja grada - Dušanovca.

Što se mostova tiče, Brankov most opterećen je iz pravca Novog Beograda, ali i u suprotnom smeru, što obično nije slučaj. Gužve su u ovo vreme uglavnom ka gradu, ali sada su velike i ka Novom Beogradu.

Foto: printscreen/Naxi kamere

 

Na mostu Gazela vozila se jedva kreću, kao uostalom i duž celog auto-puta kroz Beograd. I na ovom mostu dosta vozila ima i ka Novom Beogradu, a ne samo ka centru grada.

Foto: printscreen/Naxi kamere

 

Na Pančevačkom mostu kolaps i to još mnogo pre uključenja sa Zrenjaninskog puta. Na Pančevac se vozila masovno uključuju iz dva kraka, te je totalno zakrčenje. Gužva se ovde nastavlja i po silasku sa mosta, ka Bulevaru despota Stefana, ali i Bogosloviji. Velika gužva je u samoj Borči.

Foto: printscreen/Naxi kamere

 

Veliki broj vozila kreće se i od Bogoslovije ka Novom groblju, te su velike gužve i u Mije Kovačevića i Ruzveltovoj ulici, sve do Bulevara kralja Aleksandra u kome je ogromna gužva iz centra grada u pravcu ka Cvetkovoj pijaci.

Velike gužve su i na Plavom mostu, jedino gde se vozila kreću bez usporavanja jeste Most na Adi.

Gde su gužve u centru Beograda

Foto: printscreen/Naxi kamere

 

Što se tiče centra grada, Slavija je čas prohodna, čas saobraćaj ide usporeno, ali je zato velika gužva u okolnim ulicama kao i na Trgu Nikole Pašića, u Nemanjinoj ulici, Takovskoj, Bulevaru despota Stefana, Kneza Miloša.

Foto: printscreen/Naxi kamere

 

Na Mostaru je totalno zakrčenje, koje se nastavlja Bulevarom vojvode Mišića, ka Beogradskom sajmu i dalje ka Adi Ciganliji.

Gde je gužva na Novom Beogradu i Zemunu

Gužva na novobeogradskoj strani je uglavnom u onim saobraćajnicama koje idu ka mostovima. Tako su ogromne kolone vozila u Bulevaru Mihajla Pupina koji vodi na Brankov most, i to još od Bloka 30, odnosno negde od Palate Srbija.

Gužve su i u Zemunu, duž Ulice Cara Dušana. U Ugrinovačkoj je takođe kolpas, kao i u Prvomajskoj ulici.

Foto: printscreen/Naxi kamere

 

Gde su još gužve

Kolaps je i u pojedinim delovima Banovog Brda i Čukaričke padine, kako u pravcu ka Žarkovu i Ceraku, tako i duž Požeške ulice.

Ogroman broj vozila kreće se i Smederevskim putem, a najkritičnije je nešto pre Stare Kaluđerice. Takođe, gužva je u gornjem delu Bulevara kralja Aleksandra, neposredno pre početka Smederevskog puta.

Jovanke Radaković, Vitezova Karađorđeve zvezde, Mite Ružića, delovi su Mirijeva gde se vozila takođe jedva kreću.

Gužve su i Gospodara Vučića i Vojislava Ilića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set