• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

17:15

Kakva izjava, Rafa će da izludi! Nadal nije na desetom, već na 800. mestu!

EPAIMAGES

Tenis

Kakva izjava, Rafa će da izludi! Nadal nije na desetom, već na 800. mestu!

Podeli vest

Endi Rodik, nekada veliki rival Novaka Đokovića ohrabrio je zemljaka Darvina Blanka (16) pred meč na mastersu u Madridu sa Rafaelom Nadalom.

Američki teniser je u glavni žreb Madrida došao tako što je dobio vajld kartu, a debitovao je na ATP Turu u Majamiju, kada je na startu izgubio od Tomasa Mahača.

Pred ovaj duel Rodik je poručio Blanku da Nadal nije u savršenoj kondiciji.

- Da sam ja trenere Blanka, rekao bih mu, slušaj, u redu je da mu ukažeš sav mogući respekt. Možeš da mu odaš priznanje, ali i da imaš na umu da on trenutno nije deseti igrač sveta. On je neko ko je na 800. mestu. Hranio bih Blanka takvim narativom čak iako ja nisam verovao u sebe protiv Rafe - kaže Rodik, koji je malo preterao, jer je Nadal stigao u Madrid kao 512.

Španski teniser je nedavno eliminisan u Monte Karlu porazom u dva seta od Aleksa de Minora, a Rodik je ispratio i taj duel.

- Ako imate dobar start, on će biti kompromitovan. Ne servira još u potpunosti dobro. Rekao bih sve ove stvari zbog toga da igrač dobije samopouzdanje. Naravno, treba ga poštovati, imati plan igre, sve to treba uraditi. Ipak, pokušao bih da pronađem načina da mu pojačam optimizam - dodao je Rodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija