• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V

24.04.2024

09:51

Mora Novak da se povredi da bi Rafa osvojio Rolan Garos! Najbliža osoba zabola nož u leđa Nadalu

EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Tenis

Mora Novak da se povredi da bi Rafa osvojio Rolan Garos! Najbliža osoba zabola nož u leđa Nadalu

Podeli vest

Bivši trener i stric Rafaela Nadala, Toni je istakao da ne daje velike šanse svom bratancu za osvajanje Rolan Garosa.

Čovek koji je sa Rafom radio od druge godine je na duhovit način prokomentarisao situaciju u kojoj se slavni Španac nalazi, a pomenuo je i njegove rivale. 

- Naravno da Rafa može da osvoji Rolan Garos, ali prvo treba da se pobrinemo da se povrede Alkaraz, Đoković, Siner i ostali - našalio se Toni u razgovoru za španski "As"

Svestan je koliko dugo njegov bratanac nije igrao na šljaci, te da će mu trebati određeni period da se adaptira, tako da ga ne čudi poraz od Aleksa De Minora u drugom kolu Barselone.

- Svi znamo da nije igrao skoro godinu dana. Kada se pojavio na terenu u Barseloni, bilo je to oko 700 dana bez igre na šljaci - naglasio je Španac.

Foto: reuters

Toni Nadal Rafael Nadal

 

Ipak, kaže da se Rafa neće predati, iako situacija nije nimalo jednostavna.

- Još mesec dana je do početka Garosa. Ako uspe da telo dotera fizički tamo gde treba, biće mu potrebno samo nekoliko mečeva ali uz uslov da žreb za nekoliko prvih kola u Parizu ne bude težak. Na Australijskom openu pre dve godine pričao sam sa njim posle dva-tri kola i pomislio sam da ne može nikoga dobrog da pobedi. Nije se dobro kretao. Ali nekako je stigao do četvrtfinala i sve se promenilo. Osvojio je titulu. Od tada su prošle dve godine, sada je sve mnogo teže. Ali ja verujem u njega  - dodao je Toni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija